Hyra kontor, Sollentuna

Hyra kontor, Sollentuna

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Det här är ett efterfrågat trevligt kontor i minde fastighet. Lokalen har både öppen planlösning och rumsindelning och lokalen är genomgående med bra ljusinsläpp.


Om lokalen
Funktionell trevlig lokal med blandad planlösning och bra ljusinsläpp. Lätt att anpassa för ny hyresgäst.


Omgivning
Fastigheten som ligger i Edsberg, har ett perfekt läge då billeder, kollektivtrafik och shoppingcenter samt annan service finns i närheten.


Närservice
Stinsen shoppingcenter ligger ca. 1 km från fastigheten och har ett mycket stort utbud av butiker och service. Sollentuna centrum ligger också i närheten och även en sim- och sporthall ca. 400 meter bort.


Kommunikation
E4 ligger precis i närheten av fastigheten. Ett flertal bussar går via Sollentuna till bla. Kista, Danderyd och Mörby. Häggvik och Sollentuna station är de två pendeltågsstationerna som ligger närmast och de går till bla. till Stockholms Central.


Övrigt
<br />GE Capital Real Estate är ett fastighetsbolag för den nordiska marknaden och ingår i den gobala koncernen General Electric. Vi erbjuder lokal expertis med globalt kapital.

GE Capital Real Estate har funnits i Sverige sedan 1995 och är en långsiktig aktör med fokus på fastigheter för handel och kontor. Vi äger, förvaltar och förädlar fastigheter.

Vi skiljer oss från många andra utländska aktörer genom att vi har en väl utbyggd förvaltningsorganisation och lokal närvaro på de platser där vi är verksamma. Genom service och närhet skapar vi långsiktiga relationer med våra hyresgäster.


Lokaltyp
Kontor 357 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälp



Skriv ut