Hyra kontor, Stockholm

Hyra kontor, Stockholm

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Generatorn är ett samlingsnamn för tre sammanfogade kontorshus som ursprungligen byggdes för Ericsson i etapper med början 1953. Med sin imponerande storlek och det höga radiotornet utgör Generatorn ett välkänt landmärke i området. Husen är smala och har gott om fönster som ger ett bra ljusinsläpp på samtliga våningsplan. Generatorn är lättillgänglig med flera entréer. Telefonvägen 30 är en elegant entré i funkisstil med möjlighet till gemensam reception och konferensanläggning.


Om lokalen
Ljust, yteffektivt kontor med stor valfrihetI Generatorn erbjuder vi ett våningsplan på cirka 620 kvm med flexibel planlösning och vacker utsikt över södra Stockholm. Den smala huskroppen och de många fönstren gör lokalerna mycket ljusa. Här går det att skapa ett yteffektivt kontor för upp till 45 medarbetare med cirka 14 kvm per arbetsplats. Du och dina medarbetare kan välja mellan öppet och rumsindelat kontor - och även välja mellan två olika entréer.Via entrén på Telefonvägen 30 passerar man en vacker, bemannad reception. På Telefonvägen 30 finns också tillgång till Konferens Kobran, en bokningsbarkonferensanläggning med åtta individuellt inredda konferensrum som uppmuntrar till kreativitet.Planlösningen är flexibel och enkel att förändra om eller när ditt företags behov förändras.


Omgivning
Kvarteret omges främst av bostadsområden präglade av trettiotalsfunktionalism. Här ligger smalhusen på rad och i gatuplan har restauranger, caféer och service etablerat sig. Lite längre bort pågår byggnation av bostäder för fullt. Idag är hela Telefonplan mitt inne i en omfattande förändring och området sjuder av liv och rörelse. Vasakronan är som största fastighetsägare mycket aktiv i utvecklingen av området. Vi vill bidra till att skapa förutsättningar för en stark och kreativ samarbetsekonomi där styrkan är en kombination av resurser, samarbeten och konkurrens.


Parkering
På Telefonplan finns ett P-hus för 450 bilar och markparkering för ca 500 bilar.För korttidsparkering gäller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Europark, tel 08-566 306 70. Kontakta din fastighetschef om du önskar förhyra p-tillstånd.


Närservice
I kvarteret och de närmsta omgivningarna har flera olika servicefunktioner vuxit fram. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du det mesta som du behöver en vanlig vardag. Här finns bland annat apotek, bank och bankomat, blomsterbutik, frisör, kemtvätt, närlivs och pressbyrå. Söderbergs bageri med originalinredning från 1939 är värt ett besök för gott bröd och härliga bakverk. Här ligger också populära restaurang Landet, sushirestaurang och pizzeria. I Konstfack finns deras egen restaurang Vita Havet. I samma byggnad ligger även Restaurang Tellus som är omtyckt och välbesökt. Här finns också SATS gym.


Kommunikation
Telefonplan ligger längs E4/E20 strax söder om Stockholms city. Med bil är det därför lätt att ta sig till Telefonplan och det finns gott om parkeringsplatser i området. Med tunnelbana tar det cirka 15 minuter med röd linje från t-centralen till stationen som heter just Telefonplan. Pendeltåget stannar i Älvsjö och därifrån finns direktbuss till Telefonplan. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån går det anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka fem minuter.


Lokaltyp
Kontor 620 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut