Hyra kontor, Uddevalla

Hyra kontor, Uddevalla

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Omgivning
Fastigheten ligger mitt i Uddevalla centrum med gångavstånd till buss- och tågstation.


Närservice
Uddevalla centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger, pubar och cafeér i olika prisklasser. Här finns också all annan service så som post, bank, klädesaffärer o dyl.


Kommunikation
Det är lätt att ta sig fram med allmänna kommunikationsmedel i Uddevalla. Västtrafik har busslinjer som täcker in praktiskt taget hela tätorten.Från Uddevalla är det lätt att ta sig till storstäder som Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Till Göteborg finns en förbindelse i timman med buss eller tåg, till Oslo tar man sig lätt med E6-Expressen som passerar flera gånger per dag. Även till Köpenhamn finns flera avgångar per dag. Uddevalla har en X 2000 förbindelse direkt Stockholm vilket innebär att du åker till huvudstaden på lite drygt tre och en halv timma och även kan ta dig hem samma dag. Det går också att flyga direkt till Arlanda eller Bromma från Fyrstadsregionens egen flygplats Malöga, som ligger strax utanför Trollhättan, ca tre mil från Uddevalla.
Att köra bil på Europaväg 6 (E6) från Göteborg till Uddevalla tar ungefär en timma och från Oslo tar det ca två timmar. Det tar mindre än en halvtimma till de närbelägna städerna i området.


Övrigt


I Uddevalla centrum ligger restauranger, caféer och butiker tätt. Staden är ett regionalt centrum för handel och utbildning. Här finns dessutom många grafiska och verkstadsmekaniska industrier. Av Uddevallas cirka 3.500 företag är de flesta småföretag.


Lokaltyp
Kontor 276 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Månadshyra 66 kr/m², Årshyra 800 kr/m²/år
Visa karthjälpSkriv ut