Hyra kontor, Uppsala

Hyra kontor, Uppsala

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Perfekt belägen kontorslokal om ca 866 kvm i Kungsporten. Lokalen är belägen på våningsplan 3. Här möts man av ljuset från fyra väderstreck från morgon till kväll. Goda konferensmöjligheter i exempelvis de trevliga hörnrummen. I anslutning till fastigheten finns gott om p-platser och kallgarage. Hiss från markplan.


Om lokalen
Lokalen är flexibel och kan anpassas antingen till enskilda rum eller öppen planlösning.


Omgivning
Boländerna är en stadsdel i östra Uppsala, söder om Strandbodgatan och väster om Fålhagsleden. Inslaget av bostäder är ännu marginellt och karaktären av industriområde kvarstår samtidigt som inslaget av handel har ökat. Boländerna hade i början av 2000-talet nått ställningen som den stadsdel som har högst andel av Uppsalas totala varuhandel. Bland ett stort antal välkända företag som har butikslokaler i Boländerna kan nämnas IKEA.


Närservice
I fastigheten och i närområdet finns lunchrestauranger, motionsanläggning, bank, frisör, Shell närserviceanläggning m m. Alla stormarknader finns i närheten i Boländerna.


Kommunikation
Ett flertal busslinjer trafikerar området kring KungsPorten.
Med bil är det lätt att komma ut på de stora huvudlederna. KungsPorten erbjuder goda parkeringsmöjligheter med en stor utomhusparkering för såväl besökare som hyresgäster. Vi erbjuder även kallgarage. Till resecentrum är det ca 20 minuters promenad, dvs ca 2 km.


Lokaltyp
Kontor 866 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut