Hyra kontor, Uppsala

Hyra kontor, Uppsala

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Huset ligger centralt på Svartbäcksgatan med närhet till allmänna kommunikationer och ett stort utbud av butiker, restauranger och övrig service.


Om lokalen
Mitt på gågatan i en fastighet från 1918 ligger detta spatiösa kontor på två trappor. Här möts du av rymliga rum, högt till tak, stuckaturer, parkettgolv och ett flertal kalkelugnar.Rummen är rymliga och ger utrymme för flera arbetsplatser i varje rum. Vissa rum har generösa öppningar i mellanväggarna för att skapa "storrum". För möten kan du välja mellan flera alternativa placeringar.  Som hyresgäst har du även tillgång till en stor takterrass på fastighetens innergård. Kanske en av Uppsalas största?


Omgivning
Fastigheten ligger på gågatan med absolut närhet till kommersiell service, restauranger, butiker mm.


Parkering
Garage för hyresgäster finns i fastigheten.


Närservice
Det centrala läget i Uppsala gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.


Kommunikation
Med ett par minuters promenad till Uppsala centralstation kan kontoret knappast ligga mer centralt. Uppsala Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Tierp-Upplands Väsby, har många dagliga avgångar.


Lokaltyp
Kontor 330 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut