Hyra kontor, Uppsala

Hyra kontor, Uppsala

Hyrahyra i samarbete med LedigaLokaler.

Om fastigheten
Mycket välplanerad kontorslokal i Kungsporten. Lokalen är belägen på våningsplan 3 med hiss från markplan. Lokalen erbjuder en bra variation på planlösning med kontorslandskap alt. enskilda kontor. Goda konferensmöjligheter. Det finns gott om p-platser med eller utan el-plint och kallgarage.


Om lokalen
Lokalen är flexibel och kan anpassas antingen till enskilda rum eller öppen planlösning.


Omgivning
Boländerna är en stadsdel i östra Uppsala, söder om Strandbodgatan och väster om Fålhagsleden. Inslaget av bostäder är ännu marginellt och karaktären av industriområde kvarstår samtidigt som inslaget av handel har ökat. Boländerna hade i början av 2000-talet nått ställningen som den stadsdel som har högst andel av Uppsalas totala varuhandel. Bland ett stort antal välkända företag som har butikslokaler i Boländerna kan nämnas IKEA.


Närservice
I fastigheten och i närområdet finns lunchrestauranger, motionsanläggning, bank, frisör, Shell närserviceanläggning, m m. Alla stormarknader finns runt hörnet, i Boländerna.


Kommunikation
Ett flertal busslinjer trafikerar området kring KungsPorten.
Med bil är det lätt att komma ut på de stora huvudlederna. KungsPorten erbjuder goda parkeringsmöjligheter med en stor utomhusparkering för såväl besökare som hyresgäster. Till resecentrum/Centralstationen är det ca 2 km motsvarande 20 minuters promenad.


Lokaltyp
Kontor 859 m²

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Klicka för telefonnummer och e-postadress.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut