Hyra limousine, flygtransfer, exklusiva bilar med chaufför

Hyra limousine, flygtransfer, exklusiva bilar med chaufför

Limousine Stockholm är ett ungt, alert och flexibelt limousineföretag och hyrverk med erfarna och flerspråkiga chaufförer som känner och kan Stockholm med omgivningar till 100%. Vi är utbildade och legitimerade Stockholmsguider och erbjuder engelskspråkig sightseeing med personlig guide.

Gäller besöket affärsmöten där Ni behöver en mobil bas eller är Ni här på semester och vill bli guidade till och på våra sevärdheter så hjälper vi mer än gärna till. Vill Ni ha en taxi eller flygplatstransfer från flygplatsen, kryssningsfartygstransfer eller någon annan transfer så möter en chaufför Er med en namnskylt och en exklusiv Mercedes S-klass eller någon av våra andra bilar. Gäller uppdraget att köra ett bröllopspar och deras gäster i limo eller någon annan festlighet så tag gärna kontakt med oss för förslag.

Limousine Stockholm erbjuder exklusiva persontransporter och serviceminded hyrverksbil för alla tillfällen. Vi samarbetar med flertalet av de större hotellen i Stockholm.

HÖGTID OCH FEST

Stilfull, bekväm och elegant transport för brudparet till och från fotografen och kyrkan. Eller en ståndsmässig entré till middagen.
När tillfället är extra festligt, hjälper vi till att sätta guldkant även på transporterna. Alla dagar, alla tider!

Berätta Era önskemål för oss så ser vi till att de blir uppfyllda.

Limousine Stockholm ger Er bästa tänkbara service; pålitligt, punktligt och diskret.

AFFÄRSRESOR

Vi garanterar en punktlig och pålitlig transport till och från Era möten, hjälper till med förslag och bokning av restauranger, hotell, underhållning m.m. Behöver Ni boka om flygbiljetten ordnar vi det. Lämna detaljerna till oss och behåll fokus på det Ni är i Stockholm för att genomföra.

Vår service finns där, när Ni behöver den. Alla tider på dygnet!

Transfers

När Ni behöver en transfer till eller från flygplatsen, kryssningsfartyget eller hotellet. Vi möter Er med en namnskylt i ankomsthallen på kajen eller utanför hotellet. Kommer Ni med eget plan kan vi hämta Er ute på plattan.

Vi garanterar en bekväm och säker transport till Er destination.

Limousine Stockholm

+46 (0) 8 650 90 80

Limousine Stockholm

+46 (0) 8 650 90 80

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Kontakta oss eller besök vår hemsida för info
Visa karthjälpSkriv ut