Hyra Ljud - Ljudutrustnings uthyres - AV-HUSET UPSIZE

Hyra Ljud - Ljudutrustnings uthyres - AV-HUSET UPSIZE

Hyra Ljud & Ljudutrustning

Hos oss kan du hyra högtalare, mixers, mikrofoner, konferenstelefoner och mycket mer. Vi hjälper till med ljud till seminarium, konferenser, shower och andra event. Våra ljudtekniker ser till att allt låter bra under hela eventet.
Vi har trådlösa Shure-mikrofoner som ligger i Q5-blocket (740-814 MHz). För att matcha kundernas höga krav på kvalitet erbjuder vi nu också digitala mixerbord (Yamaha LS-9). All teknik finns att se i våran hyresprislista.

AV-Huset Upsize är specialiserade på uthyrning av teknik inom områdena ljud, ljus, bild och IT. Vi arbetar fram en flexibel lösning och du kan hyra utrustning från 1 dag - 24 månader. Med de senaste modellerna från ledande tillverkare erbjuder vi dig ett komplett sortiment av PC, projektorer, skärmar, skrivare, mikrofoner, högtalare, strålkastare och mycket annat. Vi har även scen, dekor och tross för att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning.

Vi har utrustningen för de allra flesta behov och kan hjälpa till med allt, både planering och genomförande. Dessutom kan vi med vår långa erfarenhet garantera att all utrustning fungerar som planerat. Våra medarbetare fungerar även som idégivare och bollplank och med oss som partner kan ni lugnt planera ert event.

Vi arbetar med tekniska lösningar till konferenser, mässor, fester, konserter, invigningar, modevisningar och alla typer av företagsevent. Inget evenemang är för stort eller för litet. Våra tekniker hjälper till med förberedelser, riggning och genomförande.

Produkter i hyrespoolen

* Aktiva Högtalare & Högtalarpaket
* Mixers
* Mikrofoner
* Konferenstelefoner
* CD-spelare / brännare
* Ljudkablage
* DJ-utrustning

AV-Huset Ljud & Bildteknik AB

070-244 24 66

AV-Huset Ljud & Bildteknik AB

070-244 24 66

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för pris 08-445 17 70
Visa karthjälpSkriv ut