Hyra Ljudutrustning & Ljusutrustning /

Hyra Ljudutrustning & Ljusutrustning /

(finns lokalkontor i Göteboborg, Stockholm och Jönköping)
Vad gör Lucas Events?

Ljud

Vi har det mesta Du kan tänka Dig som har med ljud att göra - stort som smått. Några exempel på vad Du kan hyra av oss ser Du nedan:

*Mikrofoner, myggor & head-set för konferens, teater och scensammanhang. Vi har trådlösa och vanliga trådbundna system.

*Högtalare, PA-system, Monitorer, 100-voltsystem, Hörslingor, Guide-utrustning, Tolksystem i de flesta storlekar och modeller, från konsert till installation, för utom- & inomhusbruk.

*Mixerbord och ljudelektronik för konsert, konferens, offentlig miljö, disco, hörsalar m.m.

*Musikinstrument och utrustning för band & artister.

Vi skräddarsyr också unika ljudlösningar efter Dina önskmål och behov - t.ex. till utställningar, workshops och event. Har Du en idé, så har vi en lösning!

Självklart kan vi komponera ett lämpligt komplett ljudpaket efter Dina beskrivningar av det planerade arrangemanget. Det enda vi i princip behöver veta är lokalens storlek, antal besökare och vad som ska ske på scenen.

Ljus

Bra ljus handlar inte bara om att belysa, utan även om att förmedla något med belysningen. Vi som jobbar med ljus gör därför stor skillnad mellan olika sorters situationer där ljus kan komma att användas.

Vid en dramatisk ljussättning av en teaterscen eller ett event ställs det som regel väsentligt annorlunda krav än vid önskemål om t.ex. monterbelysning på en mässa. Därför har vi också mängder med olika typer av lampor (armaturer), kablar, strömcentraler, dimmers och styrsystem i vårt hyreslager. Några exempel på ljusarmaturer som Du kan hyra genom oss:

*Fresneller, Profiler, Floodljus & Par-kannor
*Rörligt ljus, färgväxlare, LED
*Arkitekt-/utomhusbelysning
*Laser, rökmaskiner, strobo-scope & special effects
*Riggsystem, trossar stativ m.m.

Vi löser nästan alla typer av ljussättningar. Kontakta oss gärna med dina önskemål och behov, så ska vi göra allt vi kan för att sprida ljus över tillvaron!

Om man med en mening ska sammanfatta vår verksamhet, så kan man säga så här:

"Lucas Events erbjuder tjänster & produkter som förbättrar och underlättar publika möten, upplevelser och varumärkesrelaterad kommunikation".

Man kan tillägga att vi dessutom ofta/gärna levererar sådana lösningar med anknytning till artistframträdanden av något slag.

Vår målsättning är att hjälpa Er skapa ett minnesvärt arrangemang. Vi är en erfaren samarbetspartner med kompetens från idé till praktiskt utförande. Bland våra kunder finns några av Sveriges största företag, föreningar, festarrangörer & monterbyggare.

Lucas Events AB

+46 36-150 153

Lucas Events AB

+46 36-150 153

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut