Hyrahyras logga

Hyra Möbel- & Klädseltvättmaskin

För Hemmet & Kontoret » Hushållsmaskiner & Vitvaror
Privatannons, Uthyres/Erbjudes

Hyra Möbel- & Klädseltvättmaskin

Hyr textiltvättmaskinen Kärcher Puzzi 8/1 C, perfekt när du behöver tvätta bilklädsel, stolar, fåtöljer, soffor, mattor och annan textil.

Detta är en professionell textilvårdsmaskin som för såväl hemmabruk som för professionellt bruk, tack vare dess enkla handhavande så kan vem som helst lära sig hantera maskinen på mindre än en minut.

Instruktion
Vid hyra så visar jag hur maskinen fungera, instruktioner med bilder finns även på maskinen.
Före rengöring fyller man tvättmedelsbehållaren med vatten som man blandar med det medföljande textiltvättmedlet, när man är klar så lyfter man enkelt bort smutsvattenbehållaren för att tömma ut smutsvattnet. Därefter så suger man upp lite helt rent vatten för att rengöra munstycket och slangen invändigt, sist så tömmer man det sista vattnet i smutsvattenbehållaren och torkar av ev. kvarvarande smuts och vatten i och på maskinen.

Du kan även titta på denna Youtube-film för att se hur du använder
maskinen: "http://youtu.be/aGtuT64b0dU"
(kopiera länkadressen innanför citattecknen och klistra in i adressfältet på din webbläsare).

Handhavande
Kärcher Puzzi 8/1C, är lätt att transportera och flytta utan vatten väger den under 10 kg och är lätt att lyfta och flytta även i trånga utrymmen, den ryms utan problem i din bil oavsett om du har en kombi eller en en liten småbil.

Användningsområden
Med det smidiga sugmunstycket som du kan se på bilderna så är denna textilvårdsmaskin speciellt lämplig för textiltvätt i bilar och av möbler, då man enkelt kommer åt med detta mindre munstycket. (Maskinen kan givetvis även användas till mattor och andra textilier som behöver rengöras)

Spara pengar
Spara in kostnaden att lämna in för att lämna in på kemtvätt / rekond, gör jobbet själv istället och spara pengar samtidigt som du kan tvätta flera bilklädslar, soffor, fåtöljer, mattor och annat, allt till en bråkdel av kostnaden jämfört med om du skulle lämna in och låta någon annan göra jobbet.

Tvättmedel ingår:
Hyreskostnaden inkluderar textiltvättmedel anpassat för textil- & klädseltvättar för 21 liter vatten. (3 påfyllningar)

Priser (inkl. moms):
Helger 350 kr/dygn
Vardagar 350 kr/2dygn

Nyckelord: uthyres, hyr, hyra, textiltvätt, mattvätt, matttvätt, matt tvätt, textilrengörare, textilrengörningsmaskin, rengörningsmaskin, städmaskin, mattrengörare, tvätta matta, bilklädselrengörare, möbeltvätt, rengöring av matta, tvätta textilier, tvätta textil, tvätta sittdynor, tvätta soffa, tvätta fåtölj, fläckborttagning, ta bort fläckar, textilvårdsmaskin, våtdammsugare, klädseltvätt, klädseltvättmaskin, möbeltvätt, möbeltvättmaskin, sofftvättare, kemtvätt, kärscher, tvätta heltäckningsmatta,

Uthyres/Erbjudes löpande
Pris: 350 kr För hela perioden
Prisinformation: Vardagar 350 kr för 2 dygn, Helger 350 kr för 1 dygn.

Kontakta annonsören

Björn Karlsson
Telefon: 0736-401701