Hyra minibuss Stockholm Hyra minibuss Stockholm

Hyra minibuss Stockholm

På Hyrahyra kan du genom Ebilhyra hyra minibuss i Stockholm till förmånliga priser. Vi gör det enkelt för dig att hyra minibuss i Stockholm, klicka på "Boka" nedanför och fyll i formuläret.

Priserna för uthyrning av minibuss i Stockholm varierar beroende säsong och hyrtid, men du får aktuella och uppdaterade prisuppgifter för samtliga modeller genom vår bokningsfunktion. Att boka via internet innebär att slipper onödiga extrakostnader och du spar pengar när du ska hyra minibuss i Stockholm.

Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du hyr minibuss billigt hos oss!


Stockholm är Sveriges huvudstad och största stad samt landets kulturella, mediala, ekonomiska och politiska centrum. Stockholm utgör dessutom Nordens befolkningsmässigt största tätort. Stockholm är Sveriges av internationella gäster mest besökta stad, med över 1 miljon utländska besökare varje år. Motortrafiken i Stockholm och omgivning är Sveriges mest omfattande storstdatrafik och Essingeleden är den mest belastade infartsleden med i genomsnitt 160 000 fordon/dygn (2007). Stockholm är den enda stad i Sverige som har trängselskatt i innerstaden (2010), något som medfört kortare köer och bättre framkomlighet för bilisterna.

eBilhyra

eBilhyra

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut