Hyrahyras logga

Hyra Mountainbike / MTB Åre

Fordon » Cykel
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Mountainbike uthyrning

Sugen att prova på cykling i Åres backar? Eller du kanske har kört ett tag, men har ingen egen cykel. Då kan du hyra hos oss! Vi har dom senaste heldämpade modellerna från Scott till uthyrning. Nytt för i år är att även dom yngre får heldämpade cyklar att köra på. När du hyr cykel ingår alla skydd du behöver, fullfacehjälm, handskar, arm-, ben- och ryggskydd. Passa på att testa ett fartfyllt äventyr i Åres vackra natur!
Butik/cykel

Hos oss hittar du allt du behöver till din cykel och dig själv. Ny bakväxel eller nya däck? Vi har det. Massor av cykelkläder från Oakley, Fox, Scott, Thor och DaKine. Dessutom stort sortiment på hjälmar, skydd, handskar och andra tillbehör.

Fox, Oakley, Scott, Thor, Dakine, Dainese, Troy Lee, Dragon, m.fl.
Butik/Mode

I butiken hittar du kläder och skor från ledande surf- och streetwearmärken. Det finns gott om plag för en dag på stranden eller en kväll på byn!

Insight, DCshoes, Volcom, Gravis, Quicksilver, Roxy, Nikita,
Verkstad

Komplett cykelverkstad. Hos oss kan du få hjälp när nåt går sönder på cykeln. Allt från punkteringar till nya växlar eller bromsar. Eller kanske bara fräscha upp cykeln med en ordentlig service? Vi fixar det mesta!

Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation: Ring för info

Kontakta annonsören

Åre Skidsport
Telefon: 0647 / 50119