Hyra "Munkesøgård" semesterhus, Ribe, Seem, 15 bäddar, 250 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer B2001

Nära Danmarks äldsta stad Ribe, ligger detta charmiga semesterhus omgivet av en stor och härlig trädgård och den vackra och karga västjylländska naturen.
Det rymliga huset har gott om plats för 15 personer och är perfekt beläget nära en hästuthyrning och bara ett stenkast (ca. 500 m.) från den närmaste 18-håls golfbanan. Till huset hör dessutom en privat skog på 20 hektar, som gränsar mot statsskogen, samt 400 m fri fiskerätt i Ribe Å, där man till exempel kan fånga havsöring, lax, gädda, abborre och ål. Har man ingen fiskelycka, eller vill man bara bli lite bortskämd under sin vistelse, finns det även möjlighet att få mat utkörd från en restaurang i närheten.
Den västjylländska naturen är vacker och helt unik, karakteriserad av Marsken och Vadehavets vackra landskap, som året runt är rastplats för otaliga vadarfåglar, de långa, vita sandstränderna med höga klitter, fantastiska solnedgångar, vidsträckta hedar och stora skogar. De breda stränderna inbjuder till aktiviteter som bad, vandring, drakflygning, beachvolley och ridning, och är även ett paradis för vattensportälskare.
Öarna Fanö, Mandö och Römö är alla självklara utflyktsmål. Medan Fanö och Römö är välkända semesteröar med mycket liv, är Mandö ett sant paradis för naturälskare, då den fortfarande är nästintill orörd av turism.
Ta även med familjen till Ribe, som bjuder på många spännande sevärdigheter, till exempel Ribe Domkirke, Museet Ribes Vikinger, Ribes Kunstmuseum och Ribe Vikingecenter, där vikingatiden blir levande igen. Nära Ribe kan man besöka Vadehavscentret och Safari Zoo Park, där man bland annat kan möta en 5 m lång pytonorm. Gå heller inte miste om en byvandring i det gamla Ribe med kullerstensbelagda gator och vackra korsvirkeshus med vackert dekorerade dörrar och fasader.
I och omkring Ribe finns massor av spännande konst och konsthantverk av såväl lokala som internationella konstnärer. Det är också möjligt att köpa lokala nischprodukter såsom hemmagjord ost, ljunghonung, kryddor odlade i området och vadehavslamm i en av områdets många gårdsbutiker.
Är man villig att köra lite längre är det bara en timmes körning från semesterhuset till Legoland och Givskud Zoo.

Elförbrukning under sommarhalvåret: DKK 1200,-
Elförbrukning under vinterhalvåret: DKK 1500,-

Semesterhus
250 m2
Trädgård
2000 m2
Stjärnor
4
Stad
Ribe
Område
Seem
WC: Varmt och kallt vatten
3
Badrum
Dusch
Sovrum
12
Personer
15
Enkelsängar
9
Dubbelsängar
6
Barnsängar
1
Renoverat år
1990
Byggt år
1920
Helårsisolerat
Centralvärme
Vatten
7 km
Shopping
1 km
Restaurang
7 km
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Min. 9 TV
Parabol, tyska kanaler
1 video
Stereoanläggning och CD
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Tvättmaskin
Torktumlare
Barnstolar
1

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 14520 kr Per vecka
Pris lågsäsong 10419 kr Per vecka
Prisinformation 10419 - 14520
Visa karthjälpSkriv ut