Hyra Partytält, Hoppborg eller Projektorer och dukar

Hyra Partytält, Hoppborg eller Projektorer och dukar

Krydda det egna arrangemanget med utrustning från oss.

Partytält

Det finns inget dåligt väder... Hyr tält, bord och stolar för upp till 150 personer. Vi har tält till dom flesta tillfällena, till och med en uppblåsbar Igloo! Ni kan välja att hämta och montera själva eller låta oss göra jobbet. Vi kan även ordna porslin.

Hyr karaoke till festen

Garanterat stämningshöjande. Professionella anläggningar med en 14" TV, två kraftfulla högtalare och två mikrofoner, samt ett hundratal skivor som innehåller allt från barnvisor och schlager till hårdrock och rap. Önskar ni en värd eller värdinna så ordnar vi det.
Se låtlistorna här: Karaokelistan (300kB)

Ljudanläggningar

Vi hyr ut kvalitetsutrustning med filosofin att det ska vara enkelt att transportera, installera och använda. Vi tillhandahar anläggningar som lämpar sig för alla typer av tillställningar, allt från enkla talanläggningar med trådlösa mikrofoner till anläggningar som fyller stora lokaler med ljudtryck, t.ex. vid konserter eller dans. Önskar ni en discjockey fixar vi det också!

Ljus

Ljuset är något som lätt glöms bort vid festplaneringen.
Vi hyr ut ljuseffekter såsom scanners, färgväxlare, spegelbollar, stroboskop, PAR-kannor, rökmaskiner mm. Allt är lätt att koppla in och kan styras automatiskt till musiken monteras på stativ.

Gladiatorarena & Sumobrottning

Hyr en uppblåsbar Gladiatorarena på 6x6 meter arrangera egna tävlingar i sumobrottning och tvekamper med gladiatorsticks.

Hoppborgar

Glöm inte barnen! Vi har ett 20-tal olika hoppborgar i alla möjliga storlekar och former. Under varje skollov driver vi ett mobilt lekland där attraktionerna står uppställda i tex en gymnasyiksal. Gå in på www.airworld.se och ta en titt på våra borgar. Perfekt till företagets Familjedag, invigningar mm. Kräver 240 V

Airdancers

Består i stort sett av en stor fläkt och ett rör av nylontyg ca 6 M hög. Perfekt vid invigningar, utförsäljningar, evenemang när man vill dra till sej uppmärksamhet. Finns i ett antal olika former och färger. Kräver 240 V

Felstyrd BMX cykel

Vrid styret åt vänster och hjulet svänger till höger!! Vi lyfter på hatten för alla som klarar mer än två meter! Perfekt till företagets familjedagar, släktträffar mm.

Omöjliga stegen

En ca tre meter lång stege fastspänd i 45 gaders lutning i en ställning är väl inga problem att klättra på. Men om varje ände fästs ihop i en punkt så stegen kan snurra, då blir det problem!! Perfekt till företagets familjedagar, släktträffar mm.

Projektorer och dukar

Kraftfulla moderna videoprojektorer, dukar på 2,5 meters bredd.
Monteras på stativ var du vill.

AKTIVATOR

0660-18777

AKTIVATOR

0660-18777

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för pris 0660-18777
Visa karthjälp



Skriv ut