Hyra Rörmokare - 08gruppen

Hyra Rörmokare - 08gruppen

Rörmokare
08gruppen är ett fullserviceföretag inom VVS. Installerar, servar, projekterar. Affärsområdet erbjuder tjänster till byggprojektens samtliga skeden och former.

Om oss
Inom affärsområdet finns kompetens och resurser för att leda, utveckla och genomföra all sorts rörservice. Våra 20 medarbetare har stor kunskap och erfarenhet inom byggbranchen. 08gruppens rörmokare utför VVS- installationer, rör/servicearbeten och mindre entreprenader i stor Stockholm med omnejd. Produktionsplanen skall följas och eftersträvas i vårt dagliga arbete och dess rutiner.

08gruppen är ett stort nätverk av hantverkare och leverantörer inom flera områden som t ex måleri, plattsättare, elektriker, rörmokare, smeder, takläggare m fl. Därmed kan vi vara den totalleverantör som många gånger krävs för att genomföra moderna inredningsprojekt. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

Vår affärsidé
Är att med kompetent ledning, ansvarsfullt yrkesfolk och med moderna produktionsmetoder utöfra kostnadseffektiva och säkra VVS- installationer.

Rörservice
- Avloppsrensningar, rörinspektion, avloppsfilmning, avloppsinstallationer, avloppsstopp, badrumsinstallationer, elpannor, frånluftsvärmepumpar, golvvärme, radiatorer, rörläckage, rörrenoveringar, sanitetsinstallationer, stamrensning, stamspolning, varmvattenberedare, värmeservice

08 Gruppen Sverige AB

08-590 818 70

08 Gruppen Sverige AB

08-590 818 70

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för offert
Visa karthjälpSkriv ut