Hyra semesterhus, Lemvig, Fjaltring, 21 bäddar, 538 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer A5070

Fjaltring är en liten västjylländsk landsort. som ligger i ett lugnt och naturfint område lite norr om Nissum Fjord. Landskapet varierar mellan hedeslätter, sanddyner och branta sluttningar mot kusten. Denna praktfulla egendom på två plan är belägen i en lantlig omgivning på en stor och privat tomt - bara 6 km från det betagande Vesterhavet. Egendomen innehåller bl.a. 9 fina sovrum alla utrustade med en flatscreen TV och parabolkanaler, ett härligt kök med två spisar, två smakfullt inredda vardagsrum (det ena med en 42 tums flatscreen TV) som bjuder in till mysiga stunder med familj och vänner, medan barnen leker med Playstation 2. Båda rum har utgång till den stora terrasen. I uterummet med glassvägg till poolrummet finns ett fotbollsspel och biljardbord. På övervåningen finns bl.a. en stor möblerad hall, som kan användas som mötes- och undervisningslokal med gratis ADSL - Internetförbindelse. I huset finns det inte mindre än 2 bubbelpoolar. Utomhus finns en härlig stor terrass med en övertäckt grillplats och utekök, där man under en lugn sommarkväll kan sitta och njuta en middag eller kvällsmat. På den stora tomten finns helt unikt ett golfhål, därutöver en mindre fotbollsplan och flera lekredskap till barnen.
Huset ligger i ett särskilt attraktivt område med många sevärdheter och aktiviteter. Det finns bra surfmöjligheter vid Fjaltring, både på Vesterhavet och på Nissum Fjord, likaså är det optimalt att fiska från stranden och fjorden. Man kan även prova lyckan i Vejlby Klit Fiskesjö. Fjaltring Strand är en härlig sandstrand, där det finns dusch och en trästuga med tillhörande grillplats (kan användas av alla). Den vackra naturen omkring Fjaltring kan även upplevas på ett av områdets vandrings- och cykelleder. För golfentusiaster finns det flera bra golfbanor inom ett rimligt avstånd, bl.a. i Holstebro, Struer och Lemvig.
Fjaltring är känt för sitt kulturcenter Tuskär, där det finns en inredd välbevarad strandgård, där man kan besöka skiftande utställningar. Den vackra gamla landsbygdkyrkan från 1100-talet ligger endast några få meter från Vesterhavet och är bestämt ett besök värt. I Vejlby Sommarpark (bara sommaröppet), 15 km norr ut kan man hyra ridhästar, köra på frontbikes, spela minigolf eller besöka djuren i parkens kjeldjurszoo. I Vejlby KLit ligger dessutom ett Rock 'n Roll museum.
Få km norr om Fjaltring ligger den röda 26 m höga Bovbjerg Fyr vid de branta klinterna. Fyren är områdets högsta punkt och bjuder på en vacker utsikt. I Ferring, 6 km mot norr, ligger Jens Söndergaard Museet. Här målade konstnären bilder av området och av havet. I den lilla landsorten finns dessutom ett geologiskt minimuseum och en liten romantisk kyrka.

Semesterhus
538 m2
Trädgård
8000 m2
Stjärnor
5
Stad
Lemvig
Område
Fjaltring
WC: Varmt och kallt vatten
2
Badrum
Dusch
Sovrum
9
Personer
21
Enkelsängar
3
Dubbelsängar
16
Soffor
2
Barnsängar
2
Renoverat år
2004
Byggt år
1974
Helårsisolerat
Golvvärme i badrummen
Braskamin
Vatten
6 km
Shopping
1 km
Restaurang
1 km
Panoramautsikt över vatten
Utsikt över landskap
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare och dammsugare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
180 L
Min. 9 TV
Parabol, tyska och skand.
1 DVD
1 video
Stereoanläggning och CD
Carport
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Pool
Tvättmaskin
Torktumlare
Bordtennis och dart
Barnstolar
2
Bastu
Plats utomhus för fiskrensning
Solarium
Bubbelpool
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 27939 kr Per vecka
Pris lågsäsong 10949 kr Per vecka
Prisinformation 10949 - 27939
Visa karthjälpSkriv ut