Hyra semesterhus, Sjølund, Grønninghoved Strand, 6 bäddar, 85 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer C2270

Grønninghoved ligger i ett attraktivt område med en mycket vacker och omväxlande natur, rena badstränder och nära till många spännande utflyktsmål. Här hittar man detta fina semesterhus med en fantastisk panoramautsikt över Lilla Bält. Huset är beläget vid foten av Skamlingsbanken, som är Sønderjyllands högsta punkt (113 m) med många naturstigar och en vacker utsikt över landskapet mellan Kolding och Christiansfeld. Skamlingsbanken är dessutom platsen för en mycket populär årlig operaföreställning som hålls utomhus i augusti.
Den gamla kungastaden Kolding, är idag en modern stad med ett livligt och trevligt centrum. Här hittar man bl.a. Koldinghus som rymmer dyrbara konstskatter från medeltiden och som drar till sig många besökare med sina olika utställningar av hög kvalitet. På konstmuseet Trapholt kan man glädja sig åt en av landets finaste samlingar av modern dansk bildkonst och en fin samling av danska möbelklassiker. Det kan också rekommenderas att besöka Den geografiske Have med bl.a. träd, buskar, tusentals rosor, Dahlia- och örtagård. Det är också i Kolding som man hittar ett av Danmarks största shoppingcenter, Kolding Storcenter.
Christiansfeld är en arkitektonisk klenod med sina raka gator och vackra byggnader, samt den enastående och vackra kyrkplatsen. Staden är dessutom känd för sina välsmakande honungskakor.
I Haderslev är ett besök i domkyrkan ett måste, likaså turen genom de smala gatorna med gamla hus som är vackert renoverade. Under en båttur med hjulångaren "Helene" tas man med på en vacker tur ut till Haderslev Fjord till Årö.
Särskilt familjevänliga nöjesparker är Legoland vid Billund och Sommerland Syd i Tinglev.

Semesterhus
85 m2
Naturtomt
700 m2
Stjärnor
5
Stad
Sjølund
Område
Grønninghoved Strand
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
3
Personer
6
Enkelsängar
2
Dubbelsängar
4
Barnsängar
1
Byggt år
1997
Panorama utsikt
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Braskamin
Vatten
200 m
Shopping
1,5 km
Restaurang
1,5 km
Panoramautsikt över vatten
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
52 L
1 TV
Kabel-TV, tyska kanaler
1 DVD
1 video
Carport
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Tvättmaskin
Barnstolar
1
Bastu
Bubbelpool
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 10599 kr Per vecka
Pris lågsäsong 4129 kr Per vecka
Prisinformation 4129 - 10599
Visa karthjälpSkriv ut