Hyra Trubadur/En Mans Band   50s till Idags musik

Hyra Trubadur/En Mans Band 50s till Idags musik

Andrew kommer från Skottlands vackra huvudstad Edinburgh. Där började han sin musikaliska bana med att spela trummor och sångare i olika band. På den tiden fanns inga diskotek så det var bara livemusik som gällde. Andrew och hans band var husband i en av danslokalerna utanför Edinburgh. De spelade som förband åt de artister som låg på listorna. Kinks, Dave Edmunds, Eric Clapton, The Free, Alex Harvey för att bara nämna några. Med tiden började Andrew turnera runt bland de olika klubbarna i Storbritannien som sångare och entertainer. Klubbarna hade en högre klass och repertoaren mer mogen. Det var smoking och Frank Sinatra som gällde.
En period bodde Andrew i Belgien och spelade som gatumusiker ihop med en medlem från bandet ELO. De gjorde stor succé för de var lite annorlunda.
Under tiden Andrew har bott i Sverige (25år) har han blivit mycket omtyckt som artist på hotell och pubar - inte bara i Skandinavien utan hela Europa. Flera av engagemangen har varit på välkända och populära pubar i Danmark, Tyskland och Norge.
Han är en rutinerad After-Ski artist och har spelat mycket i både svenska och norska fjällen under vintersäsongerna. Han har genom åren blivit mycket omtyckt som underhållare på Finlandsbåtarna och Englandsbåtarna och har nästan enbart varit engagerad på de sistnämnda på senaste tiden.
Andrew skriver alla hans egna musik arrangemaner.

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris 2500 kr För hela perioden
Prisinformation från 2500 till 4000kr per kväll
Visa karthjälpSkriv ut