Hyra van Barcelona Hyra van Barcelona

Hyra van Barcelona

På Hyrahyra kan du genom Ebilhyra hyra van i Barcelona till förmånliga priser. Vi gör det enkelt för dig att hyra van i Barcelona, klicka på "Boka" nedanför och fyll i formuläret.

Priset för att hyra bil i Barcelona varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Genom att boka via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga omkostnader när du ska hyra van i Barcelona.

Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du hyr van billigt hos oss!


Barcelona är en stad och kommun belägen vid Kataloniens kust mellan floderna Llobregat och Besòs mynningar, 160 kilometer söder om franska gränsen. Barcelona är även en av västvärldens mest tätbefolkade storstäder.[1] Idag förknippas Barcelona främst med turism, och enbart under 2006 ökade antalet turister med över en miljon från föregående år. Katalanska är tillsammans med spanska officiellt språk. Från Barcelona utgår ett flertal motorvägar som binder samman staden med förstäderna; en av dessa är C32 som när den öppnades 1969 mellan Barcelona och Mataró var Spaniens första motorväg. Motorvägstrafiken genom Barcelona leds via två ringleder. Den ena går längs med havet och är skyltad Ronda Litoral (B10), den andra går längs med Collserolla-bergen och är skyltad Ronda de Dalt (B20). Staden är även, via ett flertal motorvägar, ansluten till europaväg 15, i Spanien skyltad (AP-7). Mellan Barcelona och Madrid löper motorvägen A2.

eBilhyra

eBilhyra

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut