Hyra van Kairo Hyra van Kairo

Hyra van Kairo

På Hyrahyra kan du genom Ebilhyra hyra van i Kairo till förmånliga priser. Vi gör det enkelt för dig att hyra van i Kairo, klicka på "Boka" nedanför och fyll i formuläret.

Priset för att hyra bil i Kairo varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Genom att boka via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga omkostnader när du ska hyra van i Kairo.

Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du hyr van billigt hos oss!


Kairo är huvudstad i Egypten. Staden ligger vid Nilen, cirka 150 kilometer in i landet från den egyptiska Medelhavskusten, ungefär där det väldiga Nildeltat övergår i den smalare Nildalen. Kairo är även ett av Egyptens guvernement och hade 6 758 581[1] invånare vid folkräkningen 2006. Staden hade egentligen en miljon fler invånare vid tidpunkten för folkräkningen, men folkmängden skrevs ner den 17 april 2008 genom en ändring av stadsgränsen, då det nybildade guvernementet Helwan bildades av delar från bland annat Kairos guvernement.[2] Kairos storstadsområde är det folkrikaste i Afrika, och inkluderar bland annat Giza med dess berömda pyramider. Beroende på definition hamnar det totala invånarantalet på mellan 11,5 miljoner (2006) för trestadsområdet Kairo/Giza/Shubra al-Khayma, och 18,4 miljoner invånare (2006) för hela regionen inklusive guvernementen Kairo, Giza och al-Qalyubiyya, samt de nybildade guvernementen as-Sadis min Uktubar ochHelwan. Egyptens huvudstad är en av tredje världens största städer och mycket tätbefolkad. Den är delvis en vacker stad med omväxlande kvarter och många sevärdheter. Den brukar dock anses vara den mest förorenade huvudstaden, efter Mexico City. I Kairo finns en stor del av Egyptens industrier. Där finns även ett antal universitet, både internationella och nationella. Staden har över 500 moskéer och brukar ibland kallas för "minareternas stad".

eBilhyra

eBilhyra

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut