Hyra Verktyg till båten

Vi hyr ut verktyg till dej som vill byta bälgar, stödlager och/eller växelwire själv.
Eftersom dessa verktyg tillsammans kostar en hel del och man inte behöver dem speciellt ofta kan det vara vettigt att hyra...

Verktygen som hyrs ut är avsedda för både Alpha gen I, gen II och Bravo.


I satsen ingår hingepinhylsa, centreringsverktyg, avdragare för att demontera stödlagret och packboxen, verktyg för montering av aluminiumringen i drivknutsbälgen (gen II och Bravo), verktyg för montering av packboxen framför stödlagret, verktyg för montering av stödlager, verktyg för montering av avgasbälgen, hylsa för demontering, montering av växelwire i bälghuset och tång för klämman runt växelwiren (fast vi rekommenderar att använda ett s.k. buntband istället).
Avdragaren på bilden gör det även möjligt att byta stödlagret utan att demontera bälgarna, men vi hyr inte ut lösa verktyg utan endast komplett sats. För att montera nya stödlagret behövs ändå monteringsverktygen för packbox och lager.Klicka för större bild

Det du behöver själv är en böjlig slangklämmedragare (underlättar otroligt, tänk på att storleken på slangklämmorna är i tum 5/16”), en 1/2 hylsa (6-kantfattning) till hingepinverktyget, spärrskaft och t-skaft (förlängningsskaft kan behövas eftersom hingepin kan sitta fast ordentligt), momentnyckel (inte absolut nödvändigt), fettspruta till stödlagret, bälglim, slägga eller stor hammare. För övrigt vanliga verktyg som skruvmejslar osv..

Vi avråder dock från att göra detta arbete om du inte är hyfsat van att meka och en reparationshandbok är absolut att rekommendera.

Villkor:
Pris för hyra är per dag, veckoslut eller vecka. Depositon för verktygen skall erläggas kontant (ej kort, däremot går det bra att betala hyran med kort) och återbetalas när verktygen återlämnas förutsatt att de är i oskadat skick.
Uthyrning förutsätter att du själv hämtar och lämnar verktygen hos oss, alltså ingen leverans per post eller liknande.

Pris:
1 dygn 350:-
Fredag-måndag 500:-
Vecka 675:-
Deposition 2500:- återbetalas vid återlämning förutsatt att samtliga verktyg är oskadda annars räknas ersättning för det skadade av från depositionen.

CM Bil & Marinmek AB

08-971333

CM Bil & Marinmek AB

08-971333

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 350 Per 24h
Visa karthjälpSkriv ut