Hyrahyras logga

Hyra Vingård

Lokal & Affärsverksamhet » Verksamhet & Arrende
Företagsannons, Uthyres/Erbjudes

Dina Vingårdar - en annorlunda vinupplevelse! Hyr Din egen Vingård.

IHar du någonsin drömt om att dricka vin från din egen vingård? Att uppleva atmosfären på en vingård ute på den franska landsbygden? Att vandra bland vinrankor? Att resa mellan pittoreska byar inbäddade i vackert, böljande vinlandskap? Att känna dofter och smaker från det franska köket och njuta av goda viner från din egen vingård?

Hyr din egen vinrad och bli ”delägare” i en fransk vingård. Att hyra en vinrad är både lärorikt och roligt. Genom att hyra en vinrad blir du ”delägare” i en vingård och är välkommen att besöka din vingård så ofta du vill. Det ger unika tillfällen att lära sig mer om jordmånens betydelse och om arbetet i vinkällaren vid framställning av kvalitetsvin. Det är helt upp till dig själv hur mycket du vill lära och det är garanterat minnesvärda upplevelser!

Välj bland vingårdar med prisbelönta viner. Vingårdarna är utvalda efter omsorgsfullt ställda kriterier. Vinerna är av toppkvalitet, de flesta prisbelönta på IWC – en av världens mest prestigefyllda vinprovningar. Gårdarna är belägna i Bourgogne, Loire, Bordeaux, Alsace, Rhônedalen och i Champagne. Vinmakaren gör ditt specialvin i en begränsad kvantitet. Ett vin som du i egenskap av delägare har möjlighet att köpa från vingården till ett mycket fördelaktigt pris.

Vi hjälper dig att välja och planera. Vi hjälper dig att välja en vingård som passar, att reservera tid hos vinbonden och att hitta trevliga och prisvärda övernattningsmöjligheter. Vissa av våra vingårdar erbjuder även boende. Dessutom kan vi rekommendera dig bra lokala restauranger, långt ifrån de traditionella turiststråken. Du får ta del av flera förmånliga erbjudanden, t ex våra mycket uppskattade vinresor, vinprovningar och vinutbildningar samt andra attraktiva erbjudanden som vi tagit fram tillsammans med intressanta samarbetspartners.

En minnesvärd present från endast 1.180 kronor. Varför inte ge bort en vinrad som en unik gåva till någon som fyller år, gifter sig eller firas av andra skäl. En uppskattad och minnesvärd present som räcker länge! Du kan hyra årsvis eller utnyttja vårt förmånliga 5-årspaket (4.140:-), med rätt att byta vingård varje år och spara drygt 2.000 kronor. Se mer vad som ingår klicka här....

Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation: Ring för info

Kontakta annonsören

Din Vingård
Telefon: 0532-60 73 90