Konferens - Konferensaktiviteter

Konferens - Konferensaktiviteter

northern hemisphere erbjuder aktiviteter, äventyr, skärgårds- och vildmarksupplevelser.
Sedan 1995 har vi jobbat med att arrangera och genomföra aktiviteter och upplevelser på heltid, året runt. Vi har lång erfarenhet och ett brett utbud av olika aktiviteter.
När ni anlitar oss vill vi gärna veta vad ni har för syfte och mål med aktiviteten eller upplevelsen. Utifrån detta skräddarsyr vi sedan en passande aktivitet. De aktiviteter vi erbjuder varierar; höghöjdsbanan på Stora Löknäsholmen, teambuilding aktivitet, segling, olika tävlingsaktiviteter, ett strapatsrikt äventyr, vildmarkskonferens, matlagnings kurs på ett skär i skärgården eller en resa till svenska fjällen eller Patagonien. Vi riktar oss främst mot företag men arrangerar även aktiviteter för organisationer, skolor och privatpersoner. Vi jobbar främst i Stockholmsområdet. Dels är vi på vår egen ö Stora Löknäsholmen i Stockholms mellersta skärgård, på Grinda eller på någon konferensanläggning runt om i Sverige.
Vi arbetar även utomlands där vi har flera fantastiska destinationer att erbjuda. Lofoten, Norge. Patagonien, Chile. Alperna. Tibet. Nepal och Svalbard för att nämna några.
Inspirationen och kärnan i de aktiviteter och upplevelser vi erbjuder våra kunder hämtar vi från den glädje det innebär att förmedla upplevelser ˆ med andra ord från våra kunder. Naturen är en annan stor inspirationskälla.
Värt att tänka på; En välplanerad aktivitet som är en del i en konferens, kickoff eller i ett utbildningsprogram kan många gånger fungera som en katalysator för att få människor att lära känna varandra och öppna för en avslappnad dialog mellan medarbetare. Den feedback vi fått av våra kunder visar också att aktiviteten många gånger blir minnet som kunden kopplar tillbaka till hela konferensen eller utbildningsprogrammet.

Northern Hemisphere

08 559 365 10

Northern Hemisphere

08 559 365 10

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Kontakta oss för uppgift och förslag
Visa karthjälpSkriv ut