Kratz Webbproduktion bygger er nya webbplats i Joomla!, Wordpress eller OSCommerce

Kratz Webbproduktion bygger er nya webbplats i Joomla!, Wordpress eller OSCommerce

Kratz Webbproduktion är till för dig som som vill ha snygga, stilrena och funktionella webbplatser till konkurrenskraftiga priser.

Förutom att göra en webbplats ifrån noll i t ex Dreamweaver jobbar jag ofta nu för tiden i Joomla! som är ett Open Source CMS (Content Management System). Det är ett av de allra bästa CMS på marknaden idag. Det är många som jobbar med utveckling av komponenter och moduler till systemet. T ex finns det en väldigt bra butik att installera som är helt integrerad i Joomla!.

Med Joomla! och VirtueMart har du en färdig och professionell butik att sälja dina produkter och/eller tjänster i. Du kan sedan själv logga in och lägga till nya eller redigera sidor, lägga till produkter etc. På det sättet slipper du vända dig till webbproducenten varje gång du vill uppdatera dina sidor.

Är din webbplats en renodlad webbutik kan osCommerce vara en bättre lösning. osCommerce är precis som Joomla! Open Source. Känner du att du inte har ett behov av allt vad Joomla! har att erbjuda med alla dess tillbehör i form av komponenter, moduler och plugins kan WordPress kanske passa bättre. WordPress används av många som en renodlad bloggprogramvara men det går att göra mycket mer än så med det CMS:et.

Både till WordPress och till Joomla! finns förutom en massa tillägg (plugins) även massor av snygga templates (eller skins, utseenden, mallar). En av de bästa sajterna med Open Source templates (skins) är OSSkins.

Kratz Webbproduktion kan alltså erbjuda att bygga en webbplats i allt från renodlad HTML och CSS i t ex Dreamweaver till en mer avancerad lösning med något av CMS:en Joomla!, osCommerce eller WordPress allt utgående ifrån ditt/ert behov.
Jag kan även i anslutning till att designa en webbplats åt er producera nyhetsbrev för utskick till nya eller befintliga kunder via e-post. Nyhetsbrev har visat sig vara ett väldigt effektivt marknadsföringsmedel för många företag inom de flesta branscher. Banners är ett annat marknadsföringsverktyg som är effektivt att använda, exempelvis i affiliate networks.

En kombination av utskick av nyhetsbrev, annonsera med banners i media, vara med i affiliate networks och att lägga in sajten i sökmaskiner (search engines) ger en stark marknadsmässig förutsättning för dig och ditt företag eller organisation. Även allt detta kan jag hjälpa dig med.

Gå till vår webbplats för mer info och för att se en portfolio över webbplatser vi har producerat.

Kratz Webbproduktion

073-844 63 62

Kratz Webbproduktion

073-844 63 62

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 5 000 :- och uppåt
Visa karthjälpSkriv ut