Lägenhet med fantastisk havsutsikt i Banyuls sur Mer i Syd-Frankrike

Lägenhet med fantastisk havsutsikt i Banyuls sur Mer i Syd-Frankrike

Banyuls sur Mer

Varför bo på ett stökigt hotell när du kan ha en egen lya? Hyr en mysig studio i det av vingårdar omgärdade Banyuls sur Mer, vid Medelhavet, på de nedre sluttningarna av Pyrenéerna som drar gränsen mot Spanien. Studions upphöjda läge, drygt hundra meter från Medelhavet, gör att du har en fantastisk utsikt från den väl tilltagna terrassen ut över småbåtshamnen och havet. Med bara ett par hundra meter till stranden och strandpromenaden med dess caféer, krogar och restauranger så har du allt du behöver inom gångavstånd. Här hittar du också stadens centrum med allt från små specialistbutiker för fisk, bröd, frukt, kött, grönsaker, vin, m m till en ordentlig stormarknad. Här finns allt för att göra din semester till en stressfri upplevelse i en underbar miljö.


Studion ligger på en sluttning ner mot havet i ett större fantasifullt byggt lägenhetskomplex, Les Hauts du Fontaule byggt 1992, med trappor och valv kors och tvärs. Lägenheten är fräscht målad i vitt med brunt klinkersgolv och består av ett rum med kokvrå, toalett och stor terrass. Till lägenheten hör också en privat parkeringsplats.

Toaletten har dusch och handfat. Köket har goda matlagningsmöjligheter med två spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och diskho. Det finnns gott om porslin och det brukar även finnas lite basvaror i skafferiet, som kryddor, te, pasta och ris. Vattnet från kranen går dessutom utmärkt att dricka. Här finns även ett kylskåp med frysfack.

I allrummet finns en bäddsoffa för två personer och tillgång till en upplåsbar extramadrass, för två personer, med tillhörande elektrisk pump. Det finns också köksbord med stolar, elpiano och cd/kassettradio, samt skåp, lådor, nattduksbord och en garderob.

Terrassen som har fin havsutsikt och är solbelyst från morgon till kväll har bord och fyra stolar med sittdynor. Här finns också ett torkställ för handdukar och badkläder. Entrén till terrassen består av stora skjutdörrar av glas samt dörrar i trä som kan låsas fast i uppställt läge, eller stängas till för att skydda lägenheten från solgasset.

Området kring Banyuls är det soligaste och varmaste på det franska fastlandet. Sommaren är varm och torr medan vintermånaderna (januari-februari) har mer nederbörd och är kallare. Varmast är det i juni-september med temperaturer närmare trettio grader dagtid och något svalare på nätterna. Även maj och oktober är varma och sköna. November och december är svalare men dagarna är soliga och ganska varma. Mars och april är vädret ostadigt och allt från regnrusk till soliga dagar med sommartemperaturer kan förekomma.

Sammanfattningsvis kan man säga att vill man vara säker på sol och bad ska man åka hit någon gång maj-september. Störst risk för regn är det i oktober medan januari-februari är kallast.

Se länken till hemsidan för mer information, bilder och uppdateringar kring priser och lediga tider eller gå till: http://www.semesterbostad.org

 • Avstånd till vatten: 200 meter
 • Antal rum: 1
 • Yta: 30 m²
 • Antal bäddar: 4

 • Närhet till: Shopping
    Golf
    Fiske
    Barnaktiviteter
Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Visa karthjälp


Bokningsöversikt

><Juni 2020
v.23
01
02
03
04
05
06
07
v.24
08
09
10
11
12
13
14
v.25
15
16
17
18
19
20
21
v.26
22
23
24
25
26
27
28
v.27
29
30
01
02
03
04
05

Prisinformation:
Se hemsidan för detaljerad prissättning.
 
Lågsäsong : 1500 kr
 
Högsäsong : 3500kr
 
Ej ledigt
Skriv ut