Lägenheter 4-6 bäddar i centrala Borgholm, Öland Lägenheter 4-6 bäddar i centrala Borgholm, Öland Lägenheter 4-6 bäddar i centrala Borgholm, Öland Lägenheter 4-6 bäddar i centrala Borgholm, Öland Lägenheter 4-6 bäddar i centrala Borgholm, Öland

Lägenheter 4-6 bäddar i centrala Borgholm, Öland

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 1591

Fräscha lägenheter med självhushåll, 4-6 bäddar, i centrala Borgholm.

Nära både centrum, hamnen och bad. Tillgång till charmig trädgård med grill och flera sittgrupper
6 bäddar i 3 rums lägenheter, välutrustade kök med diskmaskin. Tvättstuga i bottenplanet.

Borgholms Villa Nore är en charmig fastighet från 20-talet på en trädgårdstomt i centrala Borgholm som totalrenoverades under 2010 och har nu 10 lägenheter på 2-3 rum som är mellan 30-55m2.
Vissa lägenheter har havsutsikt och ett par även med egen altan med utsikt över Borgholms takåsar, Borgen och Kalmarsund.
Köksdelen i kök/vardagsrummet har stor kylfrys, spis, micro och diskmaskin så det finns alla resurser för matlagning i egna lägenheten men det är inte mer än ett par hundra meter till restaurangerna i Borgholms centrum om ni vill ha lite omväxling.

I trädgården finns möjlighet att både ta med middagen till en av trädgårdsgrupperna och att bara slå sig ner i solen eller under ett av äppelträden en stund.

Kombinerat kök/vardagsrum med spis, mikro, diskmaskin, kyl, o frys kaffebryggare.
2 sovrum med 2 resårbäddar ev. extrabäddar = 2 bäddar i bäddsoffa (160cm bred x 205 cm lång). Dusch och WC, TV. Tillgång till tvättmaskin o torktumlare i källarplan. Hiss.
Husdjur får ej medföras.
Rökning inomhus är ej tillåtet.

Sänglinne och handdukar ingår i hyran hela säsongen.
Slutstädning går att beställa.

Vägbeskrivning:
Kör väg 136 till Borgholm, sväng vänster i rondellen vid norra infarten. Sväng vänster på Köpmangatan och fram till det ljusblå huset höger sida, nr 4. Ingång till lägenheterna via trappor på husets baksida dvs inne på gården.

Ort: Borgholm, Öland

Bernt Mattsson

+46708206541

Bernt Mattsson

+46708206541

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 7380 kr Per vecka
Pris lågsäsong 7380 kr Per vecka
Prisinformation 7380:-
Visa karthjälpSkriv ut