Lägenheter att hyra nära liftar och service i Åre Lägenheter att hyra nära liftar och service i Åre Lägenheter att hyra nära liftar och service i Åre Lägenheter att hyra nära liftar och service i Åre

Lägenheter att hyra nära liftar och service i Åre

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 690

Brf Åreparken är ett helt nybyggt hus med totalt 18 lägenheter som ligger i hjärtat av Åre med gångavstånd till det mesta! Restauranger, nöjen och shopping ligger precis runt knuten och liftsystemet nås lättast via Bergbanan vilket innebär en promenad på ca 100 m. Det här boendet passar dig som vill vara mitt i smeten och söker det lilla extra till ditt boende i fjällen i form av en högre standard! Lägenheterna är 52-72 kvm med plats för 4-9 personer, självhushåll.

Öppna planlösningar med kombinerat kök, matplats och allrum m bäddsoffa (i vissa fall). Det finns minst två sovrum,minst ett med dubbelsäng. Badrum m wc, dusch och bastu. Balkong eller altan. Övrigt: TV, video, dvd, tvättmaskin (vissa), torktumlare, torkskåp, diskmaskin och micro finns. Husdjur är tillåtet i vissa lägenheter, rökning är ej tillåtet. Städning ingår under vintersäsong och kan köpas till övrig del av året.Linneset finns att hyra. I källarplanet finns skidförråd till varje lägenhet samt parkeringsplatser för uthyrning.

Veckopris: 5000 - 19800 SEK beroende på vecka och typ av lägenhet, även uthyrning kortvecka och långhelg.
Boendetyp: Privat lägenhet
Område: Åre centrum
Anläggning: Åre Parken


Parkeringsplatser: Finns att hyra mot avgift, garage i huset

Helena S

0647 51500

Helena S

0647 51500

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 5000 kr Per vecka
Pris lågsäsong 5000 kr Per vecka
Prisinformation 5000:-
Visa karthjälpSkriv ut