Lägenheter med stugkänsla i Åre på Slalomvägen Lägenheter med stugkänsla i Åre på Slalomvägen Lägenheter med stugkänsla i Åre på Slalomvägen Lägenheter med stugkänsla i Åre på Slalomvägen

Lägenheter med stugkänsla i Åre på Slalomvägen

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 776

Slalomsvängen är ett gemytligt område med mycket fjällkänsla. Området ligger strax ovanför kabinbanan och med närhet till World Cup backen. Till backen är det glidavstånd. Lägenheterna har karaktären stugkänsla och från uteplatsen/balkongen i söderläge har man storslagen utsikt över fjällvärlden. Det är nära till allt men ändå lite avskilt. Det här boendet är perfekt för bl.a. barnfamiljer, med närhet till naturen och lite trafik.

Lägenheterna är 30-40 kvm med plats för 2-4+2 personer. Egen ingång till samtliga lägenheter. Kombinerat kök och allrum med bäddbar soffa. 1-2 sovrum med en våningssäng. Badrum med wc och dusch. Övrigt: Tv, spis med två plattor, i de större lägenheterna finns det spis med ugn, microvågsugn och torkskåp finns. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Städning ingår under vintersäsong, övrig del av året går slutstädning att köpa till. Linneset finns att hyra. Parkering finns i anslutning till huset, ej motorvärmare.

Veckopris: 3000 - 9200 SEK beroende på vecka och typ av lägenhet, även uthyrning kortvecka och långhelg.
Boendetyp: Privat lägenhet
Område: Åre centrum
Anläggning: Slalomsvängen 6a-d

Helena S

0647 51500

Helena S

0647 51500

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 3000 kr Per vecka
Pris lågsäsong 3000 kr Per vecka
Prisinformation 3000:-
Visa karthjälpSkriv ut