Läxhjälp i Göteborg

Hej

Mitt namn är Erik. Jag är en 31-årig ingenjör med examen från Chalmers som idag arbetar heltid inom kommunen. Då jag är gift men inte hunnit skaffa barn än har jag tid över för ett av mina stora intressen som är undervisning/läxhjälp.

Behöver ni hjälp med läxläsningen eller extra stöd i något ämne? Har ni viljan men inte tiden att sitta de extra timmarna med era barn? Eller känner ni att tiden finns, men att kunskaperna från skolan känns avlägsna? I så fall kan jag hjälpa till. Mina främsta kunskaper ligger inom matematik och naturvetenskapliga ämnen. Jag kan även hjälpa till med svenska, engelska mm. Framförallt hjälper jag till med grundskoleämnen men om det finns särskilda önskemål, SFI edy så tveka inte att höra av er. Undervisningen är flexibel och blir vad vi gör den till.

Jag arbetar som sagt som ingenjör, bor i Göteborg och är gift sedan ett år tillbaka. På fritiden uppskattar jag löpträning, fotografering samt att träffa familj och bekanta. Jag har tidigare arbetet som läxhjälpare och volontär inom kommunen.

Priser och tider kommer vi överens om innan vi går vidare med läxläsningen. Vi kan lägga upp det som ett paket med flera tillfällen, eller enskilda timmar. Alla varianter är möjliga. Allt skall vara överenskommet och godkänt av båda parter så att inga överraskningar eller extrakostnader uppkommer.

Tveka inte att höra av er. Jag svarar på alla mail.

Med vänlig hälsning
Erik

Erik Karlsson

Erik Karlsson

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Pris sätts i samråd innan första tillfället.
Visa karthjälpSkriv ut