Långfärdsåkning Skridskor / all utrustning till uthyrning Stockholm

Utrustning för uthyrning i butiken:

* Det mesta går att hyra i paket *

Isa Kevlar - vuxenskridsko med specialutformad hälrem.
Isa Kevlar är en stabil skridsko som sitter säkert på alla pjäxor. Lägg den smidiga och följsamma specialbindningen ovanpå pjäxans klack och dra åt remmen så slipper du glapp när du åker.
Längd: 43, 48 och 53 cm.
Hyra: 125:- per dag.

Alico Pjäxan - bekväm i alla väder.
Långfärdsskridskopjäxa med randsydd sula och vattenavvisande överdel av läder. Finns i storlek 36 till 46. OBS! Kan endast hyras tillsammans med skridskor.

Möjadubben - för din personliga säkerhet
Skyllermarks Möjadubb har greppvänliga handtag och spetsar som är utformad så att dubben tränger in på bästa sätt i isen. Med Möjadubben följer en visselpipa.
Hyra: 25:- per dag.

Skyllermarks balanspikar syns i vintermörkret.
Skyllermarks balanspikar är läckert svarta med röda reflexer och detaljer. De vassa och tåliga pikspetsarna ger extra bra fäste i isen. Det gäller att pika ofta för att lära sig hur dessa sylvassa pikar "läser" isen. Att åka med Skyllermarks pikar av lika vikt ger god balans på turen. Finns i längder om 125, 135, 145 och 155 cm.
Hyra: 125:- per dag.

Hansalinan!
Enkel att kasta ut mot en nödställd, även i motvind. Låsbar handögla som automatiskt vänder upp i vattnet. Hansalinan används av polis och räddningstjänst.
Hyra: 60:- per dag.

Knä- och armbågsskydd - vid närkontakt med hårda isar.
Fuktavvisande och värmande knä- och armbågsskydd dämpar stötarna om du snubblar omkull på isen. Knäskydden är också sköna vid t.ex. på och avtagning av skridskorna.
Hyra: 40:- per dag.

Ryggsäck - ISA 45 - särskilt utformad för skridskoåkning.
Ryggsäck med alla detaljer som krävs för bekväm och trygg skridskoåkning: dubbla grenband, kastband till livlina, flyttbart fack att ställa skridskorna i, justerbart livlinefack som enkelt anpassas till alla godkända livlinor, m m. Ryggsäcken är försedd med reflex och förberedd för vätskesystem av typen "påse med slang". Ryggsäcken kan även användas utanför isen. Det är bara att plocka bort samtliga skridskodetaljer, kvar finns en ryggsäck för t.ex. dagsvandringar.
Hyra: 170:- per dag.


Skridskouthyraren Nacka

070-482 21 41

Skridskouthyraren Nacka

070-482 21 41

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 125 Per 24h
Fin malmgrens plan 10, NackaSkriv ut