Lager till dina prylar mitt i Bohuslän!

Lager till dina prylar mitt i Bohuslän!

Privatperson eller företagare? Behöver du förråd / lagerplats? Garage? Säsongsförvaring? Tillfälligt förråd? Mottagning av gods till ditt lager?

Vi skräddarsyr förråd och lager efter dina behov till bland landets lägsta priser. Ring nu eller lämna en intresseanmälan på hemsidan.

Magasinera i lager eller förråd i Hunnebostrand, Sotenäs kommun till vad vi tror är bland landets lägsta priser. Nya, moderna och fräscha lokaler. Varmt och torrt, ventilerat, upplyst, larmat och övervakat. Och du behöver inte magasinera för längre tid än du har behov av.

- Nytt, modernt och fräscht
- Trygg och säker lagring
- Magasinering till bland landets lägsta priser

Lager:
Vi erbjuder lagermöjligheter på upp till 100 kvm i slutna fack eller större utrymme centralt i Hunnebostrand.

Tillfällig lagerplats:
Behöver du förvara saker under en begränsad tid? Inga problem, vi har lager från 1 kvm och uppåt, och du betalar inte för längre tid än du behöver.

Budsluss:
Då och då får du leveranser som du inte själv vill passa. Men med en särskild kod kommer budfirman in i den övervakade budslussen och ställer dina prylar där. Mer om vår budsluss.

Båt, bil eller mcförvaring:
Båten på kärran rullar du bäst in här under vintersäsongen. Ren och torr står den i tryggt förvar och väntar på nästa sjösättning. Ditt försäkringsbolag gillar förmodligen att din stöldkänsliga utombordare är i säkert förvar. Kanske behöver du vinterförvara din sommarbil eller skydda din sport- eller veteranbil i ett torrt och tryggt utrymme.

Kontor:
Vi har ett begränsat antal kontor med storslagen utsikt till uthyrning, så om du funderar på kontor bör du skynda på – först till kvarn. I viss omfattning kan ytorna fortfarande påverkas.

Lagerpunkten AB

076–77 503 09

Lagerpunkten AB

076–77 503 09

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring eller maila för prisinformation!
Visa karthjälpSkriv ut