Lagerutrymme

Vi hyr ut två lagerytor i ett fristående hus i anslutning till vår bostad. Den del av bostaden som vetter mot garageuppfarten har med belysning med rörelsesensor, övriga väggar av huset vetter mot vår trädgård. (vilket innebär att säkerheten är hög).

Yta 1.
Den mindre lokalen är 12 kvadratmeter stor, med en takhöjd på 2,93 meter. Det finns en lagerhylla som mäter 470 x 55 cm (längd x djup), med 4 hyllplan, vilken följer längs ena långsidan. På två andra väggar finns skenor för Elfahyllor. Hyllplan till dessa skenor ombesörjes av oss.
Ytan har eluppvärmning och eluttag.

- Kostnad: 800:-/månad inklusive uppvärmning.

Yta 2.
Det större lokalen är strax över 26 kvadrameter stor, med en takhöjd på 3,05 meter. Denna lokal har två ingångar, en från trädgården i nära anslutning till garageuppfarten (vilken blir hyresgästens egen ingång med egen nyckel) och en dörr från vårt garage (även denna med lås). I ena hörnet finns en lagerhylla som mäter 180 x 60 cm, med 6 hyllplan.
Ytan har eluttag och frostvakt. Vid behov finns oljefyllda elradiatorer som kan anslutas. Lokalen har fönster. Fler lagerhyllor ombesörjes vid behov av oss.

Kostnad: 2000:-/månad inklusive uppvärmning.

johan hellman

0768765313

johan hellman

0768765313

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpandeSkriv ut