Last Exile - Volym 2

Last Exile - Volym 2

Last Exile har producerats av den Japanska Anime-studion Gonzo Digimation (Hellsing, Vandread, Blue Submarine No. 6, Final Fantasy: Unlimited) som tänjer på gränserna i denna spektakulära animéserie med ett imponerande röstskådespeleri, briljanta animeringar och en fantastiskt spännande historia.


En av Japans främsta animéstudior presenterar en fantastisk, romantisk action-/äventyrs-/fantasyhistoria som äger rum på en planet där retroinspirerade flygande framtidsfarkoster sveper runt i skyarna.


Mot denna färgstarka bakgrund lär vi känna två unga och heroiska Van Ship-flygare - Claus och Lavie - som tvingas att åta sig uppdraget att transportera en mystisk flicka, Alvis, till stridskeppet Silvana. Men innan de ens anat det, dras båda två in i luftstriderna med magnifika stridskepp mellan två länder.


Dessa första fyra avsnitt utgör bakgrunden till den fantastiska historien Last Exile. Här introduceras vi till bakgrunden till kriget och livet hos folket Anatory och de övriga karaktärerna i Last Exiles fantastiska äventyrsvärld.Innehåller följande avsnitt:


POSITIONAL PLAY: Det mystiska slagskeppet Silvana uppenbarar sig framför Claus. Kapten, Alex Row, vill inte kännas vid dem och tar Al med sig som om hon vore ett paket. Claus gillar inte detta och lagar snabbt skeppet och ger sig av efter Silvana.ARBITER ATTACK: Tatiana tar sig till Kejsaren för att rapportera att lasten har anlänt i gott skick. Men Silvana utsätts för en ny attack av Stjänskeppen. Claus Vanskepp är trasigt så de blir tvungna att förs vara sig i direkta striden man mot man.INTERESTING CLAUS: Claus och Lavie har djup respekt över kraften hos de stridande vanskeppen ombord på Silvana. Innan de får kontroll över sitt eget skepp tar sig stjärnskepp efter stjärnskepp ombord på Silvana och strider utbryter över hela skeppet.TAKE BACK: Efter att ha blivit nekade att lägga ankar i Anatorays militära hamn tar sig Silvana till en privat hamn för reparation och påfyllnad av förråd. Där uppenbarar sig Mullin Shetland framför Lavie, muskötsoldaten som räddade dem vid striden om Minagith.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut