LazyTown, volym 10 - LazyTowns oväntade jultomte

LazyTown, volym 10 - LazyTowns oväntade jultomte

Lazy Town handlar om invånarna i den lilla staden Lazy Town. I staden bor en härlig samling av galna människor, bland annat världens lataste människa Robbie Rutten.

Som tur är håller den osannolikt vältränade superhjälten Sportacus ett vakande öga över staden så inte Robbie Ruttens lathet smittar av sig. För i Lazy Town ska man inte vara lat

LazyTowns största hits
Den alltid lika glada och spralliga Stephanie tar med sig den lille godisälskaren Ziggy för att hälsa på alla barnen i Lazy Town. De vill veta vilken av stadens alla sånger som barnen tycker allra mest om. Det blir en dag full av sång och dans och glada färger.

Sportacus i farten
Hur ser egentligen en vanlig dag ut för Sportacus? Här får ni svaret. Följ med på en spännande dag i en superhjältes liv. Vi får se hur Sportacus hoppar och flyger och räddarna invånarna i Lazy Town för alla de faror som kan hota - inte minst från Robbie Ruttens alla upptåg.

LazyTowns oväntade jultomte
Det har blivit dags för det årliga julkalaset i Lazy Town. Robbie Rutten har fått för sig att han inte är inbjuden. Men han tänker då rakt inte sitta tyst och snäll. Nejdå, han laddar sin kanon med en snöboll som han riktar mot de julfirande Lazy Town-borna. Nu ska de allt få vad de tål. Men så inser han att han faktiskt var inbjuden till kalaset. Ojdå. Och snöbollen som redan är på väg mot julfirarna. Hur ska detta sluta? Var är Sportacus när man som bäst behöver honom?

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Från 59:- /mån
Visa karthjälpSkriv ut