Lägenhet att hyra i Åre, Jämtland med hög standard Lägenhet att hyra i Åre, Jämtland med hög standard Lägenhet att hyra i Åre, Jämtland med hög standard Lägenhet att hyra i Åre, Jämtland med hög standard

Lägenhet att hyra i Åre, Jämtland med hög standard

Hyrbo semesterbostad. Objektnummer 786

Fjällängen ligger på platån söder om Fjällgården vid Berbananas mellanstation och ca 400 m ovanför Åre Torg som är Åres naturliga samlingsplats. Här finns ett brett utbud av restauranger, butiker, skiduthyrningar och nöjen. Det här boendet passar dig som vill ha ski in/ski out läge med nära till allt men ändå bo lite avskilt.Lägenheterna är 97-132 kvm med plats för 8 personer. Lägenheterna är av hög standard med generösa ytor.
Lägenheterna har kombinerat allrum och kök för åtta personer. De större lägenheterna är i två etage. Alla lägenheter har 4 sovrum, 2 med dubbelsäng och 2 med våningssäng, badrum med wc, dusch och bastu. Undervåningen (de större lägenheterna) har badrum med bastu, allrum samt 1 av sovrummen med dubbelsäng. Balkong och/eller terass i söderläge. Övrigt: Tv, dvd, stereo, microvågsugn, tvättmaskin och torkskåp finns. Husdjur är tillåtet i vissa lägenheter. Rökning är ej tillåtet. Städning ingår under vintersäsong, övrig del av året går slutstäd att köpa till. Linneset finns att hyra. Skidförråd och garageplats finns till varje lägenhet. OBS! I dessa objekt vistas det ibland pälsdjur.
Veckopris: 5500 - 123300 SEK beroende på vecka och typ av lägenhet, även uthyrning kortvecka och långhelg.
Boendetyp: Privat lägenhet
Område: Fjällängen
Anläggning: Fjällängen

Helena S

0647 51500

Helena S

0647 51500

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Pris högsäsong 5500 kr Per vecka
Pris lågsäsong 5500 kr Per vecka
Prisinformation 5500:-
Visa karthjälpSkriv ut