McRent - Europas största husbilsuthyrning!

McRent - Europas största husbilsuthyrning!

Hjärtligt välkommen till McRent!

Vill du hyra en husbil till ett bra pris? Vill du ha ett riktigt prisvärt erbjudande? Då ska du komme till oss! Pålitligt, enkelt och säkert - det är våra honnörsord! Vår internationella verksamhet kan erbjuda alla modeller som en bra husbilsuthyrning ska ha i sitt sortiment. Vare sig du väljer en praktisk alkovmodell, en elegant delintegrerad eller en lyxig integrerad modell kan du lita på att du få ett välvårdat fordon från Dethleffs.

Hyr din husbil av ett proffs

Våra uthyrningsstationer erbjuder prisvärda fordon som aldrig är äldre än tre år och som dessutom är mycket välvårdade. I en husbil reser hela familjen säkert och bekvämt under semestern. Och eftersom det finns plats för betydligt mer bagage än i en personbil kan barnen även ta med sina stora favoritleksaker. Har du någon gång irriterat dig på att du aldrig får plats med din egen sportutrustning på semesterresan? Fyra cyklar, två sufbräden och bagage för två veckor får du inte in i en vanlig personbil. Och om du ska flyga kan du glömma de där prylarna helt och hållet. Reser du däremot i en husbil kan du ta med nästan allt du har (fast självklart inte mer än den maximala lastvikten tillåter).
På tal om tekniska detaljer: Professionella husbilsuthyrningar som McRent och dess partners ger dig ingående instruktioner om alla delar av fordonet. Du behöver inte oroa dig för att du inte kommer att förstå alla funktioner. Vi förklarar allt in i minsta detalj.
En husbilssemester lämnar heller inget övrigt att önska på den kulinariska sidan. Moderna husbilar har nästan alltid ett komplett utrustat kök med två eller fler kokytor. Njut av en mysig frukost när det passar dig. Och kanske något småvarmt vid lunchtid. Allt du behöver finns på plats.

McRent Stockholm AB

0739-134232

McRent Stockholm AB

0739-134232

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut