Den här annonsen har utgått!

Mysig fjällstuga mellan Tärnaby och Hemavan

Mysig fjällstugan belägen mitt mellan turistorterna Tärnaby och Hemavan uthyres. Tärnafjällen är känd för sin vackra och orörda natur. Längtar Du efter att vandra längst Sveriges vackraste fjälleder och kanske fiska lite senare på kvällen bara ett stenkast från stugan? Eller kanske plocka kantareller och bara njuta av livet? Då är detta himmelriket för Dig! Här är det enkelt att koppla av eftersom allting är i perfekt harmoni. Boka Din semester nu!

Stugan är på cirka 35 m^2 och är utrustad med fyra bäddar, vedkamin, el-värme, toalett samt ett enklare kök med kyl, spis, mikrovågsugn och husgeråd. Det ingår även engångstallrikar, glas och bestick för att göra Er visit mer bekväm. Stugan är i avsaknad av rinnande vatten. Vattendunkar kan fritt lånas och duschmöjligheter finns på Hemavans simhall.

Stugan uthyres veckovis för 1500 kronor eller per dag för 250 kronor. Priset kan diskuteras vid längre hyrning. Om Ni har några frågor är Ni mer än välkomna att höra av Er per telefon eller e-post.

Med vänliga hälsningar/
Peter Lindqvist.

Tel: 070-397 73 86

 

Liknande aktuella annonser

Ändra sökning