Nära hav och berg, Alanya

Nära hav och berg, Alanya

Vårt semesterparadis lämnar inget övrigt att önska! Vill du tillbringa din semester i solen, med nära till hav och berg, ska du åka till Alanya och bo i vår lägenhet i Flower Garden! Vi har sett många fina anläggningar i Alanya, men vårt lägenhetsområde är svårslaget. Vi har en fantastisk trädgårdsanläggning i Flower garden och poolområdet är generöst tilltaget i förhållande till antalet lägenheter.
Flower garden är ett lägenhetskomplex bestående av 4 hus, byggda 2009. Invändigt har lägenheterna en ljus, öppen planlösning. Vår lägenhet består av 2 sovrum och ett stort, amerikanskt kök/vardagsrum. 2 badrum, 2 balkonger. En mindre balkong med utgång från stora sovrummet med morgonsol – perfekt för frukosten. En riktigt stor balkong – som ett extra rum – med utsikt över poolområdet och Taurusbergen.
Lägenheten ligger på tredje våningen. Det finns hiss i fastigheten.
Lägenheten är fullt utrustad med kyl, frys, el/gasspis, ugn, diskmaskin, tvättmaskin. Ni får tillgång till områdets faciliteter: inom- och utomhuspool med solstolar vid poolområdet, vattenrutschbana, särskild barnpool, gymmaskiner, kombinerad tennisbana/basketplan (tennisracketar och basketboll finns i lägenheten), pingisbord, fri parkering, lekplats för barnen, trådlöst internet, TV.
Pris för en vecka under högsäsong, 1/ 4 – 4/11 : 3500 SEK.
Lågsäsong, 5/11 – 22/3-13: 2500 SEK.
Pris för städning, 100 TL (ca 400 SEK) tillkommer. Betalas på plats.

För mer info och bokning: Gå in på vår hemsida www.flowergarden.se
Eller ring: Gisela Hallberg, tlf. 070 7979304

  • Avstånd till vatten: 600 meter
  • Antal rum: 3
  • Yta: 110 m²
  • Antal bäddar: 5

  • Närhet till: Shopping
      Pool
      Barnaktiviteter

Gisela Hallberg

0707979304

Gisela Hallberg

0707979304

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut