Naturområde, hundar, relax, badtunna

Naturområde, hundar, relax, badtunna

Fräscha 2 rum, lyxdusch med massage, WiFi och 30 kvm överbyggd terrass med utsikt ut över vårt privata naturområde för stuggästerna. Sitta i snurrefåtöljer eller gungan och njut.
Sovrum med 2 fina sultansängar, minikök och lyxdusch som masserar kropp och fötter. Radio, TV och bäddsoffa..

Bro över till privat orörd natur med stig runt området och små platser på vägen som vi kallar naturrum för fika, relax, sova, sola, läsa, studera fåglar (vi har 26 olika sorter här) eller att bara få vara . Därute finns en ny stuga på en kulle med nersänkt jacuzzi på trädäcket. Går att hyra även /timme ifall det är ledigt.

600 meter till Tomelilla Golfklubb med fantastisk vacker kuperad golfbana där du kan vandra i utkanten och besöka restaurangen som har en utsökt lunchbufé.
Skogsdunge med laxtrappa och fikaplats, gång- och cykelbana till centrum. Tar drygt 10 min att promenera in till allt du behöver. Vi har även cyklar.
Pågatåg som kan ta dig till hamnstäderna eller Malmö och Köpenhamn. Fantastisk strand med vit sand och även nudistbad bara 15-20 min bort med bil. Små mysiga utflyktsställen - gårdsbutikerna ligger tätt. Nostalgimuseum, Hasse & Tage museum med café, Gyllebosjön med vedeldad bastu osv- Här finns massor av upplevelser eller så är DU här för att bara få Vara och hitta lugnets vrå...Vårt motto: Alla ska må bra!!
Välkommen till oss. Anette & Stefan med hundarna Alonso & Zabina samt kelna katten Diesel. Husdjur är välkomna här.
Se amatörhemsidan: www.ah-ideer.se

  • Yta: 27 m²
  • Antal rum: 2
  • Avstånd till vatten: 2000 meter

  • Närhet till: Golf
      Shopping
Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut