Partytält och Catering - Motala

Partytält och Catering - Motala

* Vi finns i Skänninge, Linköping och Motala*
Uthyrning

Vi har tält för alla evenemang med olika storlekar och modeller för uthyrning. Tälten finns i storlekar från 25 kvm upp till flera tusen kvm, modellerna varierar och du kan få det som passar ditt evenemang bäst.
De större tälten finns med 10-, 15- och 20 meters bredder, som förlängs med 5 m sektioner till valfri längd. Tälten är vita, de mindre modellerna kan fås röd-vita och alla sidor är avtagbara om man endast vill ha tak. Alla modeller går att bygga samman till större enheter.
Tältdukarna är flamskyddade och alla tält är godkända av SP (Statens Provningsinstitut).
Personantalet som står vid modellerna i prislistan beror på hur man möblerar i tältet. Räkna med 1 kvm/gäst vid möblering med "vanliga" bord, runda bord kräver större yta, bord med bänkar mindre yta, stående gäster ca 0,5 kvm/gäst. Tänk även på att buffé, dans etc kräver extra utrymme. Tag kontakt med oss, så hjälper vi dig med möbleringsförslag.
Vi har givetvis ett stort sidosortiment med tillbehör som bord, olika stolar, bänkset, golv, belysning, värme, barer, växter porslin m.m. Vill du ha extra exklusivt finns det lining (innertak i tyg) och matta på golvet, du kan också få riktig dörr i tältet.

Tag kontakt med oss för en vidare diskussion!

Möllers Festservice AB

0141-21 25 26

Möllers Festservice AB

0141-21 25 26

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Ring för info
Visa karthjälpSkriv ut