Peter Åkare

Peter Åkare

Peter Åkare är ett företag med stor erfarenhet av flyttservice. Vi har varit verksamma i branschen ända sedan 1984, och den samlade kunskapen och erfarenheten från dessa år gör att vi kan erbjuda varje kund flyttningar som är exakt anpassade efter deras behov. Privatflyttningar, interna omflyttningar, kontorsflyttningar eller hela evakueringsflyttningar vid fastighetsrenovering ? för oss är ingenting främmande!

Vi tar oss an varje uppdrag med målsättningen att på bästa sätt tillgodose kundens önskemål. Denna flexibilitet och servicekänsla har medfört att vi idag har ett flertal kunder som återkommer år efter år med olika typer av uppdrag.

Bland våra uppdragsgivare återfinns förutom privatpersoner större fastighetsbolag, byggföretag och ett flertal ambassader. Peter Åkare har också ett samarbete med Förmånsklubben hos Erik Olsson fastighetsbyrå vilket ger medlemmar 10 % rabatt hos oss.

Vi utför företrädesvis arbeten i Storstockholm men kan även ombesörja flyttningar i övriga Sverige och Europa genom våra samarbetspartners.

Peter Åkare allexpress & flyttservice i fruängen AB

08-31 03 66

Peter Åkare allexpress & flyttservice i fruängen AB

08-31 03 66

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut