Pool Villa centralt i Hua Hin / HuaHin, hus i Thailand

Pool Villa centralt i Hua Hin / HuaHin, hus i Thailand

Toppläge i Laguna, centralt i HuaHin, bara 1500m till stranden och 2km till centrum. Detta är hörnfastigheten som erbjuder fridfull idyll och fantastiskt utsikt.

Den stora privata saltvattenpoolen har djup och grund del, perfekt för avkoppling och lek. Poolen är omgiven av 120 m2 terass i gnistrande vit sandwash, med fri utsikt över bergen samt trappsteg till rum och trädgård. Parasoller och cocosnötspalmer ger skön skugga medan du koppar av i de designade solstolarna. På kvällen skapar trädgårds- och poolbelysningen atmosfär.

Vardagsrummet är ljust och rymligt, med ett modernt kök i öppen planlösning utrustad med Electrolux-varor, och specialbyggda teak- och vattenhyacint-möbler. Det finns även en 40 TV för DVD. De enorma skjutdörrarna mot terassen och poolen suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhus.

Vårt hus har 3 sovrum och 2 badrum. Master bedroom har en designad dubbelsäng med direkt utgång till poolen genom skjutdörrarna, för tidigt morgondopp, eller för att på kvällen kliva ner tillsammans i det sköna vattnet under stjärnhimmeln och lyssna på naturens ljud och det porlande vattnet.

Nästa sovrum har traditionell Thai-dubbelsäng i Teak med gira gardiner som kan dras för, och utsikt över bergen och lagunen som har gett området sitt namn. Även sovrum 3 har fin utsikt. Huset är stort nog för 8-10 pers, samtidigt populär romantiskt destination för intim resa.

Alla rummen har moderna luftkonditionering, individuellt kontrollerade. Laguna har en gemensam club med ett litet gym, gratis för gästerna.

Prislista
1 vecka: 6500 SEK
2 veckor: 11000 SEK
3 veckor: 14000 SEK
4 veckor: 18000 SEK
Rabatt under lågsäsong.

Alla bilder och planritning:
http://thailandjewel.blogspot.com/

Hua Hin är semestervalet för Bangkoks rika&vackra sedan 100 år och Thailands älskade kung.
Hua Hin har flera golfbanor i absolut världsklass, inkl Banyan Golf Course in Hua Hin, och Black Mountain Golf Course in Hua Hin, båda två rankade i topp i Asien.

  • Antal rum: 4
  • Antal bäddar: 8
Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Visa karthjälpSkriv ut