Radhus nära Kviberg och Partille uthyres under Gothia och Partille cup

Radhus nära Kviberg och Partille uthyres under Gothia och Partille cup

Hej

Hyr ut radhus om 3 rum och kök, med plats för max 6 personer

På Entréplan finns vardagsrum med matplats och sittplats för max åtta personer och kök med sittplats för max fyra personer. På övre plan finns toalett, två sovrum och ett mindre allrum. Ett av rummen har en dubbelsäng, i det andra rummet och i allrummet kan det sova ytterligare personer på madrasser. Två per rum kan vara lagom. I källare finns badrum med dusch och tvättmaskin.

I huset finns tillgång till barnstol (antilop från Ikea), skötbord och spjälsäng. Finns wi-fi och lite olika tv-kanaler. Vi kan stå för enklare madrasser att sova på.

Rök och djurfritt.

Fri parkering i området.

Altan med grill.

3 minuter till busshållsplats som tar dig till bl.a. kviberg och serneke arena, vidare in mot Centralstationen på 15-20 minuter, till Partille centrum och Allum på 10 minuter och till Bergsjön på 10 minuter.
15 minuter promenad till närmsta Ica butik, eller 5 min med bil/ buss.

I källaren finns en gillestuga som är utblåst pga renovering. Men den behöver man inte gå igenom för att komma till badrum och tvättmaskin.

Bra att veta: Den som hyr står för att slänga skräp och städa i ordning radhuset när det lämnas. Om något går sönder står den som hyr för att ersätta detta ekonomiskt. Djur är inte välkomna pga allergi. Rökning får inte ske inomhus.

Avgiften är 7000kr/ vecka.

Maila mig om du är intresserad av fler bilder

Med vänlig hälsning,
Johanna

  • Antal bäddar: 6
  • Yta: 80 m²
  • Antal rum: 4

Johanna Magnusson

Johanna Magnusson

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2016-07-02 till 2016-07-30
Visa karthjälpSkriv ut