Rent a BARtender

Rent a BARtender

Rent a BARtender erbjuder privatpersoner, företag och organisationer i Stockholm med omnejd (nu även Norrköping ) att arrangera en professionell bar vid fester och tillställningar. Från idéer, planering till genomförandet. Du talar om för oss vad du har tänkt dig och vi kommer tillbaka med ett förslag. Då du har godkänt förslaget kan du tänka på annat. Kan det bli enklare ?

Vi är utbildade bartenders och ser detta som ett sätt att hålla oss i form eftersom krogjobben mest innebär att tappa öl. Vi tar bara betalt för det arbete vi utför, inga pålägg på de varor som används. Detta gör våra evenemang mycket prisvärda. Förutom fester och tillställningar erbjuder vi drinkprovning och kul event på möhippor och svensexor.

Hushållsnära tjänster - Vet ni att ni faktiskt han hyra hem en bartender från oss som hjälper er på festen. Sedan kan ni få 50% avdrag på arbetskostnaden som hushållsnära tjänst. Kanske inte så det var tänkt från början men vi kollade med Skatteverket och de säger ja, bara det sker i hemmet

Vi skakar om på festen och gör er tillställning roligare,

Rent a BARtender

070-719 1808

Rent a BARtender

070-719 1808

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation 1.500 till 3.000:- per kväll
Visa karthjälpSkriv ut