Rent a Chef - Hyr en proffsionell kock - Catering och matlagningskurs

Rent a Chef - Hyr en proffsionell kock - Catering och matlagningskurs

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till frukostar, luncher, middagar, aktiva matlagningar, events och konsultering.

Vi erbjuder gourmet homecooking, aktiv matlagning, matlagningskurser, vinprovningar, chokladprovningar, sommeliers, bartenders och matstudios för uthyrning.

GourmetHomecooking

En professionell kock kommer hem till er och sammanställer en middag med ett varierande antal rätter. En restaurangkänsla i det egna hemmet. Luta er tillbaka och låt kocken sköta jobbet!

Aktiv matlagning

Laga en gourmetmiddag tillsammans med en kock och lär er några knep från den professionella restaurangvärlden. Våra kockar har erfarenhet från Grand Hotel, Restaurangen, Bon Lloc, Erics Bakficka och många andra kända restauranger i Sverige och världen.

Catering

Vi på Rent a Chef anser att mat skall lagas på plats och kan därför erbjuda en sorts catering där kocken förbereder det mesta på plats. Vår catering kan därför uppnå andra nivåer av smakupplevelser som inte fungerar om man förbereder maten i förväg.

Matlagningskurser

Rent a Chef erbjuder en rad olika matlagningskurser inom gourmet, hälsa och även med vissa teman. Se under våra erbjudanden vad vi för tillfället kan föreslå. Kurserna sker i vår lokal ”Foodlab” på Mosebacke.

Bartender

För att förhöja upplevelsen ytterligare har ni möjlighet att hyra vår professionella bartender. En perfekt början eller slut på middagen.

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Kontakta oss för information
Visa karthjälpSkriv ut