Ryska och Italienska språklektioner

Ryska och Italienska språklektioner

Hej!
Är du taggad inför sommaren? Vill du lära dig grunder i italienska för att kunna göra din resa till Palermo, Rom eller Sicilien ännu roligare? Eller kanske du jobbar vill lära dig språket som pratas i landet som utvecklas snabbast just nu- dvs ryska? Da du har hittat rätt :)
Jag heter Kristina och jag undervisar i ryska och italienska: alla nivåer-från nybörjare till avancerade konversations kurser. För privatpersoner eller grupp.
Jag är född i Ryssland( Moskva). Jag har bott/pluggat/ jobbat i Milano Italien i 4 år och sen jobbade i Florens ett par år till.Min mammas sambo är från Italien(Florens). Han fanns i mitt liv sedan jag var 10 år gammal- vi har alltid pratat 2 språk hemma. Ryska och italienska är mina två modersmål . Jag har undervisat i dessa språk sedan jag var 16 år, nu är jag 24 år. Bland mina 5 utbildningar jag har utbildning i språk och lingvistik från Moscow State University och Istituto Europeo Di Design( Milano).
Själv har jag lärt mig svenska på 1,5 år och jag har definitivt koll på VAD man ska tänka på om man vill lära sig nytt språk. Jag har också 3 års erfarenhet som tolk.
Kontakta gärna mig via e-mail.

Kristina F

Kristina F

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes från och med 2012-06-04 till 2012-10-04
Visa karthjälpSkriv ut