Sångtexter till fester, mm

Behöver du en sångtext för att fira en 50-åring, till företagsfesten eller för att ta med som "gå bort-present" till ett kalas eller liknande? I så fall kan jag hjälpa dig med kort varsel.

Om du mailar information om personen/festföremålet till mig tillsammans med idéer om vad texten ska handla om, förslag till melodi (om du kommer ihåg vad den heter) och i vilket sammanhang texten ska användas, så kontaktar jag dig med lite kompletterande frågor och ett prisförslag innan jag sätter igång. Du kan också skriva om texten skall vara rolig eller seriös, eller om du har andra önskemål.

Om du vill kan jag, förutom text, även spela in sångtexten med gitarr, så att du hör hur den låter och även skicka med CD eller kassettband utan sång (som du kan använda som bakgrund vid ditt framträdande)

Naturligtvis får du möjlighet att tycka till om texten innan du betalar något. Jag vill att du ska bli så nöjd att du rekommenderar mig för dina vänner! Om du inte blir nöjd behöver du därför inte betala något alls!

Kurt Axelsson (musiker, arkitekt, visförfattare, skojare, mm)

Kurt Axelsson

070-586 35 00

Kurt Axelsson

070-586 35 00

Privatannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Några hundralappar, enligt ökSkriv ut