Segling på Kickoffen - Kick off Segling - Team buildning med segling

Segling på Kickoffen - Kick off Segling - Team buildning med segling

northern hemisphere arrangerar företagsseglingar i olika former; teambuilding segling, kappsegling, matchrace, regattor, som ren utbildning eller transport till någon av skärgårdens trevliga konferensanläggningar och skärgårdskrogar.
Vi har ett stort och brett utbud av segelbåtar allt från jollar, snabba match race båtar, större bekvämvare 40-50 fotsbåtar, hypersnabba trimaraner till VOR båtar.

Få aktiviteter är så gruppstärkande som segling. Här får ni möjligheter att uppleva världens vackraste skärgård samtidigt som arbetet ombord på segelbåten erfordrar att ni samarbetar, kommunicerar och sätter upp gemensamma mål. Avsluta dagens seglingsäventyr med en trevlig middag på båten eller på någon av skärgårdens trevliga skärgårdskrogar.
Ni kan också kombinera seglingen med någon av våra landaktiviteter eller övriga aktiviteter till havs. Vi har en egen ö i Stockholms mellersta skärgård där ni kan konferera, äta och övernatta. På ön finns också en bastuflotte och vedeldad badtunna samt ett flertal aktiviteter; höghöjdsbanan, 10-kampen, RIB, kajaker m.m.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera evenemang i skärgården med aktiviteter, konferens, mat, transporter och boende. Vi hjälper er gärna med att ta fram förslag.

Northern Hemisphere

08 559 365 10

Northern Hemisphere

08 559 365 10

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Prisinformation Kontakta oss för uppgift och förslag
Visa karthjälpSkriv ut