Semesterhus att hyra, Hadsund, Haslevgårde Strand, 6 bäddar, 80 m2 Semesterhus att hyra, Hadsund, Haslevgårde Strand, 6 bäddar, 80 m2 Semesterhus att hyra, Hadsund, Haslevgårde Strand, 6 bäddar, 80 m2 Semesterhus att hyra, Hadsund, Haslevgårde Strand, 6 bäddar, 80 m2 Semesterhus att hyra, Hadsund, Haslevgårde Strand, 6 bäddar, 80 m2 Semesterhus att hyra, Hadsund, Haslevgårde Strand, 6 bäddar, 80 m2 Semesterhus att hyra, Hadsund, Haslevgårde Strand, 6 bäddar, 80 m2

Semesterhus att hyra, Hadsund, Haslevgårde Strand, 6 bäddar, 80 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer D6555

Detta påkostade fritidshus har ett idealiskt läge nära strand och hav och nära allsidiga utflyktsmål i ett av Danmarks vackraste och mest omväxlande landskap. Sandstranden är bred, barnvänlig, försedd med en badbrygga och är helt bilfri. Så här finns det gott om plats för bollspel, solbad och att bygga sandslott i strandkanten. Från huset, som ligger på en inhägnad tomt, har man en praktfull utsikt över havet. Lite norrut lockar Øster Hurup med ett attraktivt subtropiskt badland, tennisbanor och barnaktiviteter. I hamnen skapar fiskekuttrarna och segelbåtarna liv och rörelse. Och de otaliga keramikerna erbjuder folk långväga ifrån att göra sina fynd. Omgivningarna är rika på spännande utflyktsmål och attraktioner. Sevärda byar i närheten är Hadsund, Mariager, Hobro och Aalborg. Mariager är en gammal klosterby med korsvirkeshus och stensatta gator som präglar bybilden. Kom ihåg att göra ett besök i Danmarks Saltcenter med ett "saltat" besök under jorden, och ett hälsobringande dopp i "Det Døde Hav"
I den gamla byn Hobro, vackert belägen i längst in i Mariager Fjord, kan vi erbjuda en inköpstur till alla specialbutiker vilket kombineras med en tur till hamnen med sina gamla historiska byggnader, som i dag är caféer, musikställen, gallerier och museum. Eller låt vikingatiden bli levande på Vikingecenter Fyrkat, som hela sommaren inbjuder till aktiviteter, vikingamarknader, solfester och mycket mera.

Semesterhus
80 m2
Naturtomt
1100 m2
Stjärnor
4
Stad
Hadsund
Område
Haslevgårde Strand
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
3
Personer
6
Dubbelsängar
6
Barnsängar
1
Renoverat år
2007
Byggt år
1988
Panorama utsikt
Terrass
Öppen terrass
Helårsisolerat
Elvärme
Braskamin
Vatten
250 m
Shopping
300 m
Restaurang
2,5 km
Panoramautsikt över vatten
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Kaffebryggare
Kylskåp
1 TV
Parabol, tyska och skand.
Radio
Carport
Trädgårdsmöbler och grill
Tvättmaskin
Barnstolar
1
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 7559 kr Per vecka
Pris lågsäsong 3050 kr Per vecka
Prisinformation 3050 - 7559
Visa karthjälp



Skriv ut