Semesterhus att hyra, Sønder Omme, Sønder Omme, 6 bäddar, 85 m2 Semesterhus att hyra, Sønder Omme, Sønder Omme, 6 bäddar, 85 m2 Semesterhus att hyra, Sønder Omme, Sønder Omme, 6 bäddar, 85 m2 Semesterhus att hyra, Sønder Omme, Sønder Omme, 6 bäddar, 85 m2 Semesterhus att hyra, Sønder Omme, Sønder Omme, 6 bäddar, 85 m2 Semesterhus att hyra, Sønder Omme, Sønder Omme, 6 bäddar, 85 m2 Semesterhus att hyra, Sønder Omme, Sønder Omme, 6 bäddar, 85 m2

Semesterhus att hyra, Sønder Omme, Sønder Omme, 6 bäddar, 85 m2

Novasol semesterbostad. Objektnummer B3006

I lugn och ro omgivet av skog och lantlig idyll ligger detta mysiga semesterhus på en härlig 5000 m2 stor naturtomt. Från semesterhuset är det endast 500 m till en grattis fiskesjö och 2 km till en bra fiskeå, där du kan pröva fiskelyckan och kanske glädja familjen med färskfångad fisk till middag. Det är heller inte långt till Skjern Å, som är känt för sin berömda lax. Man kan också fånga bl.a. hav- och bäckörring, ål, gädda och abborre.
Det natursköna området omkring Sönder Omme med skog, ängar, sjöar och åar är perfekta för vandring och cykelturer. Lite längre bort hittar man Ringköbing Fjord med sina goda windsurfingsmöjligheter. Vid Grindsted ligger Grene Sande, som är ett enastående utflyktsmål med särpräglad natur och stora öppna inlandsklitter, ljung och skog. Det tidigare brunkolslagert Ejstrupsjöarna vid Skjern är ett besök värt. Idag är brunkolslagert ombildat till ett härligt rekreativt område med kuperad terräng, sjöar, fiskesjö och utmärkta leder. Utöver vackra naturupplevelser bjuder Sönder Omem och omgivning på många aktivitetsmöjligheter av olika karaktär. I Grinsted bara 10 km bort fins bowling och gokartbana, medan det i själva Sonder Omme ort är möjligt att hyra tennisbana. Likaledes finns det fler golfbanor i området och det är endast en halvtimmes bilresa från semesterhuset till den populära familjeattraktionen som Legoland och Givskud Lejonpark. Det finns bra inköpsmöjligheter i flera av de omkringliggande orterna, men om man verkligen vill shoppa och uppleva kultur, kan en tur till Herning rekommenderas. Herning har härliga specialaffärer, spännande museer t.ex. Dansk Museumscenter för Textilindustri och Design, Herning Konstmuseum och COBRA konstnärerna Carl-Henning Petersen och Else Alfelts Museum, samt det unika konstverket "Elia" som är ortens nya kännetecken. En tur till Herning är säkerligen en upplevelse för hela familjen.

Semesterhus
85 m2
Naturtomt
5000 m2
Stjärnor
3
Stad
Sønder Omme
Område
Sønder Omme
WC: Varmt och kallt vatten
1
Badrum
Dusch
Sovrum
3
Personer
6
Enkelsängar
2
Dubbelsängar
2
Barnsängar
1
Byggt år
1974
Helårsisolerat
Golvvärme i badrummet
Elvärme
Braskamin
Vatten
50 km
Shopping
2 km
Restaurang
2 km
Kök: Varmt och kallt vatten
El-spis
Mikrougn
Kaffebryggare och dammsugare
Kylskåp och köksfläkt
Frys
40 L
1 TV
Parabol, tyska kanaler
Radio
Trädgårdsmöbler och grill
Gunga och sandlåda
Tvättmaskin
Barnstolar
1
Tillåtna husdjur
2

Novasol

031-105870

Novasol

031-105870

Företagsannons, Uthyres/Erbjudes
Uthyres/Erbjudes löpande
Pris högsäsong 5829 kr Per vecka
Pris lågsäsong 2910 kr Per vecka
Prisinformation 2910 - 5829
Visa karthjälpSkriv ut